![]() |
Seni Sevdiğimi Kimseye Söyleme Çünkü Ben Herkese Söyledim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Sevdiğimi Kimseye Söyleme Çünkü Ben Herkese Söyledim...Sevmedigim birine seni seviyorum hiç demedim ![]() ![]() ![]() Ne hesabini veremeyecegim bir günüm oldu ne de vicdanimi lekeleyen bir geçmisim? Ne hissettiysem onu söyledim onu yaşadim? Yasadigim bir tek andan bile pismanlik duymadim ![]() ![]() Asla keskelerim olmadi? Hiçbir zaman kendimle vicdan mahkemesi yapmak zorunda kalmadim ![]() ![]() Karsima bazen gerçek yüzler bazen sahteler çikti ama olsun ben yine sadece hislerimle yasadim ![]() ![]() Asla sevmedigim birine seni seviyorum demedim yada asla birini severken karsiligini beklemedim ![]() ![]() Dostluguma deger biçmedim sevgime ise hiçbir zaman sinir çizmedim ![]() ![]() Sevdiysem sonuna kadar gittim bitirdiysem öldürsede hasreti geriye dönmedim ![]() ![]() Bazen çok kirildim bazen belki de kirdim? Ama hata insana mahsustur dedim ![]() Affettim af diledim ![]() ![]() Kimileri birden fazla kirdilar kalbimi ama ben onlari yinede affettim ![]() ![]() Onlar belki beni saflikla yargiladilar ![]() Belkide içten içe sinsice güldüler ![]() ![]() Ama asil unuttuklari suydu ![]() Ben aldanmadim? Aldanan herzaman kendileri oldular ama bunu anlayamadilar ![]() ![]() Bir insanin kaybinin ne oldugunu bilemedikleri için? Kaybetmek onlar için bir aliskanlik haline geldigi için ![]() ![]() Oysa ben hiç insan kaybetmedim? Sadece zamani geldiginde vazgeçmeyi bildim o kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|