![]() |
Ey Aşk Dokunma Bana!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ey Aşk Dokunma Bana!!!'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çırpınışların masum ellerine,lirik bir şiirin teninde yazılmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve ![]() ![]() ![]() ''Yürek Dili''nde ![]() ![]() ![]() sen varken,gücüm olurdu,zaman akmadan dururdu, hatırlasana(!) ![]() ![]() ![]() Bildiğini,adımla ''bir'' biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlık; ne ben'den bir avuç eksık(ti),ne de sen'den bir avuç fazla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hani aşk seni yormuştu,yolun sonuna koymuştu,dokunma bana(!) ![]() ![]() ![]() Vaad edilmemiş,kuraklığına çoraklanmış,sinsice,her bir metre kareme bulaşan hastalıklı bir toprak parçası var içimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi,eskiye döner mi,dönse de buna değer mi,cevaplasana(!) ![]() ![]() ![]() Zamanın asla doymak bilmeyen,cani miğdesinde öğütülmüş ve dumanına dağılmış hayat(lar) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Önce bir 'sen' ve sonra bir 'ben' ![]() ![]() ![]() insan aynı durur mu,ayrılık kolay oyun mu,dokunma bana(!) ![]() ![]() ![]() Acımtrak bir gecenin koynundan, boynuma sarılmış kördüğüm(ler) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''Gitsem, geri dönüş yasaklısı,kalsam 'aşk'a firari giyinmiş müebbet zanlısı ![]() ![]() ![]() artık ben vazgeçtim,(yalnızlığı) seçtim,herşey bitti,anlasana(!) ![]() ![]() ![]() Bazı artık sabahların,en nef(es) alınılası sebepsizliklerinde,ayrılığı ''ortak bölen'' saymış yazgıların,aynı bedende hecelenmiş heceleri ![]() ![]() ![]() Ve ![]() ![]() ![]() Hep ''o'' son'a lal olmuş sevgilileri ![]() ![]() ![]() Çıkardım yüreğimden ''o''na dair dikilmiş en şeffaf kıyafetleri ![]() ![]() ![]() Ve ![]() ![]() ![]() Tek celsede kırdım bedelsizce hükmedilmiş ruhların boynu bükük kalemlerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''aşk'' bir kez daha dokunma bana!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|