...Susma Kalbim Nolursun ... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
...Susma Kalbim Nolursun ...Kalbim ![]() Neden izin verdin seni kırmalarına hep söyle![]() ![]() ![]() Konuşsana! Susma ![]() Durma öyle boynu bükük nolursun![]() ![]() ![]() Ölene kadar böyle susacak mısın? Seni kimin öldürdüğünün farkında değil misin? Neden susuyorsun konuşsana ![]() ![]() "Senin yüzünden" desene![]() ![]() ![]() Herşeyi gelip "içime" ![]() ![]() İçimde bir yerlere![]() ![]() Taa derinlere gömdün desene ![]() ![]() Arkana dönüp bakmadan beni verdin birilerinin Ellerine![]() Susturdun desene![]() ![]() Suçlasana beni ![]() Korkaksın desene![]() ![]() Kırılmana izin verdiğimi haykırsana yüzüme ![]() ![]() ![]() Konuş nolur ![]() ![]() Ölüyorsun yavaş yavaş farkında değil misin? Biliyorum seni hiç kendim için Yaşatmadım ben içimde ![]() ![]() Birilerinin varlığında birilerinin varlığı için yaşattım ben seni ![]() ![]() ![]() Seni yerinden alıp başka topraklarda büyütmeye çalıştım ![]() ![]() Büyümeni hiç Beklemedim aslında biliyor musun![]() ![]() Ölmesen![]() Yaşadığını bilsem yeterdi![]() ![]() ![]() Biliyorum gayret ettin ![]() Yerini beğenmeyip yaşamaktan vazgeçen çiçekler gibi Vazgeçmedin benden![]() ![]() ![]() Yalvarıyorum yine susma ![]() ![]() Konuş benimle![]() ![]() ![]() Bundan sonra seni kırmayacağıma söz veremem ![]() ![]() ![]() Bütün kapılarına zincirler vuramam ![]() yapamam![]() ![]() İçimde olduğunun farkına vardığımda ve seninle konuşmaya başladığımda böyle Mi anlaşmıştık? Böyle bırakıp gidecek miydin beni yalnızlıklarıma ![]() ![]() Karanlıklarıma terk edip Gidecek miydin gerçekten![]() ![]() Karanlıktan korktuğumu bile bile ![]() ![]() ![]() Sessizliğinle ölümden beter bi yaşama mı mahkûm edecektin beni ![]() ![]() ![]() Yapmazsın ![]() ![]() Yapamazsın değil mi söyle!Nolur susma artık ![]() ![]()
|
|
|
|