Hoşça--Kal.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hoşça--Kal....Yazilanmi önemliydi çizilenmi sevdalara ![]() Oysa ben ne yazdim ne çizdim sevdami![]() Içimde büyüttügüm sen![]() Ben ne kadar büyüttüysem seni; o kadar ufaltmissin Kendini![]() Sen giderken "gitme kal yanimda sana ihtiyacim var!" Diyemedimki![]() Diyemezdim de![]() Çünkü sen kararliydin gitmeye![]() Ki kalma meraklisida hiçmi hiç olmamissin![]() Ben ne savaslar vermistim yüregimde![]() ne volkanlar patlatmistim hep sen ol diye![]() Sensiz olmak benim sonum olurdu biliyordum![]() Bildikleriminde basima gelmesinden öyle cok korkuyordumki![]() korkularima ragmen savaslarimi hiç ertelemedim![]() ertelenmis bir sevda bana göre degildi![]() Ya sen? savastinmi benim gibi? Korktunmu kaybekten deli sevdalani? Kaç kere yemin ettin bozacagini;dayanamayacagini bile bile? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() okadar gözyasi döktümki ardindan![]() Hiç utanmadim ve hiç silmedim gözyaslarimi![]() Çünkü görünen sadece gözümdeki yasti![]() Kalbimdeki Acilari bitmisligi göremezdin![]() bu yüzden Agladim karsinda ıste bu yüzden aglamaktan; Göz yaslarimdan asla ve asla utanmadim![]() ![]() Ben sevdamdan da utanmadim![]() Seni sevmektende![]() Pisman degilim bir kere dünyaya gelsem bin kerede olsa seni severim! Umudumu yitirdigimde utandim ben![]() ! Çünkü umutlarimda binlerce güzellik var![]() ![]() ![]() Şimdi bana kalan ardindan; Bombos bir hayat![]() ve bir okadarda dolu kalbimin yamalari![]() Bir Avuç göz yasi ve bir dünya kadar sevdan![]() Gittin iste![]() Bitti bu sefer![]() Kalbim alisti belkide bu sefer ama telafisi yok![]() Olmayacakta![]() ![]() Unut deme sakin![]() unutmak için Sevmedimki seni![]() Kolaymiki unutmak o kadar savasin okadar acinin O kadar sevdanin ardindan Seni![]() ![]() Hadi sen unut beni sevgili![]() ben es geçtim unutulmasi gereken herseyi![]() ![]() hosçakal![]() ![]() "hosça"Kal![]()
|
|
|
|