![]() |
Gözlerde Yaş Kaldım... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerde Yaş Kaldım...Biliyordum ![]() ![]() ![]() Suskunluğuna öyle alışmış ki zemheri yüreğim, Sen söylemesen de,getirmesen de dile ve anlam getiremesem de;buralara ait olmadığını kabullenebiliyorum ![]() ![]() ![]() Kimlere uzanıyordu ellerin? Benimkilere dokunmama nedenine nasıl da uzaktı gözlerim ![]() ![]() ![]() Oysa tenim bir nefes uzağındaydı, Sense sadece soluksuzluğunu verirdin bana ![]() ![]() ![]() Cayır cayır sana yanan ve bir o kadar susuz, Bir o kadar ıssız, Sana,varlığına,bana kattıklarına ve belki daha da fazla aldıklarına rağmen hâlâ masum bir bekleyiştir bu ![]() ![]() ![]() Ekmekle katık edecek kadar bile değildir umudum Olsun da ![]() ![]() ![]() Bir bak yeter ![]() ![]() ![]() Karmakarışık,derbeder bir yerlerdeyim ben Kendimi kaybettim,bulamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonu gelmeyen bekleyişlerden,gecelerin bitimsizliğinden, içimdeki sancıların canımı yakmasından öyle yoruldum ki ![]() ![]() ![]() Ve sıkıldım ![]() ![]() ![]() Bunları tek başıma aşacak gücü kendimde bulamamak çok koyuyor bana Yokluğun vurdu zayıflığımın ortasındayken ben, Yediremedim gururuma ![]() ![]() ![]() Yağmurlar yağdırdım gittiğin şehre, Sen olmayınca ![]() ![]() ![]() gözlerde yaş kaldım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|