![]() |
Yüreğinden Düşerim Diye Çok Korkuyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğinden Düşerim Diye Çok Korkuyorum...Sessizce gelmeleri sevdim ![]() ![]() ![]() Farkinda olmadan gözlerinde erimeleri, saclarini oksamalari,yüregine akip, benim olan her seyi yüregine birakip kendimi yüregine hapsetmeleri sevdim ![]() ![]() ![]() Her gece yildizlara resmini cizerken gözyaslarimi gizlemeleri sevdim ![]() ![]() ![]() Seni yüregime kazirken yazilmamis sarkilari söylemeyi sevdim ![]() ![]() ![]() uykusuz gecelerimde hayallerime koyup rüyalarimi süsleyisini sevdim ![]() ![]() ![]() Dinmeyen hasret,bitmek bilmeyen bir özlemle sarildim yoklugunda gecelere ![]() Yüregime koydugum sende tanidin beni,tutkunu oldugum gözlerinde erirken bulacaksin beni ![]() ![]() Şimdi bir damla gözyasiyim gözlerinin derinliklerinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrilik siirleri, ölüm siirleri yazarken hayata nefretle bakip kin kusarken, simdi sevda sözleri yazan yüregime dur diyemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni birakip gidemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Dedim ya güzelim benim gücüm yok gitmeye, senin gücün varsa git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gün yüregin burkulursa,kalbin sizlayip gözlerine yaslar dolarsa gel beni uyandir ![]() ![]() Ben senden habersiz yüreginin bir kösesinde uyuyor olacagim, yavas uyandir olur mu ? Yüreğinden tekrar düşerim diye çok korkuyorum!!! alıntı |
![]() |
![]() |
|