|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hayatı, keşke, kullanma, kılavuzu, verselerdi |
![]() |
Keşke Hayatı Kullanma Kılavuzu Verselerdi..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşke Hayatı Kullanma Kılavuzu Verselerdi..!Ölümü okşuyorum sensizliğin bile sırt çevirdiği kahpe karanlık bir gecede ![]() Uykularım peşin fiyatına alabildiğince taksitlere bölünüyor ![]() Sensizliğin bırak borcunu günlük faizinin bile altından kalkamıyorum ![]() Yollar o kadar uzun geliyorki artık bana sanki ben yürüdükçe onlar uzuyor ama onlar uzadıkçada ben kendimi yürümekten alıkoyamıyorum ![]() Ama artık taşıyamıyor ayaklarım ağır hayat şartlarına yenik düşmüş bedenimi ![]() Yüreğim hapis yattığı göğüs kafesinde birkaç ömür önce öldü ![]() Hiçbirşey hatırlamıyor kafamda boşyere alan işgal eden beynim ![]() Seninle tanıştığım o salıertesinden başka ![]() Kapıyı çalmadan girmiştin hayatıma ![]() İşte o andan beri tekliyor zaman ![]() Bir ileri gitse iki geri sarıyor ![]() Ama asıl mesele bunca yaşanmışlık arasında ben halen hişbirşeyi anlamış değilim ![]() Şaşırma demiştim sana beynim boşuna yer işgal ediyor diye ![]() Artık kibrit yansa volkan sanıyorum nefes alınsa kasırga ![]() Ama cehenneme düşsem be bir fırtına çıksa herhalde herhangi bir yaz gününe ait şu uzayan yollarda yanımdan esip geçen bir bir meltem sanırdım ![]() Neden millet sıcaktan bunalırken benim başımda bulut bulutlar volta atıyor? Hayatım yanlış benim ![]() Annem keşke beni doğururken bir kullanma klavuzu verseydi bana "HAYATI KULLANMA KıLAVUZU" diye ![]() Belki o zaman anlardım her yüze gülenin dost olmadığını her iki ayaklının insan olmadığını ama yok işte ![]() Burdan sesleniyorum yetkililere ya bana yeni bir hayat verin kullanma klavuzu ile beraber yada alın bu tarihi geçmiş hayatı benden ![]() ALınTıdır |
![]() |
![]() |
|