![]() |
Herşeyi Unutmalıydım... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herşeyi Unutmalıydım...Neden geldin aklıma yine bilmemki Ben senli zamanları unutmalıydım oysaki ![]() ![]() Gözgöze geldiğimiz ilk anı Yalnızlığı anlatan o deli bakışını Yüreğimi eriteniçimi kanatan o büyük sevdanı ![]() ![]() Herşeyini unutmalıydım ![]() ![]() ![]() Şimdi telefonum çalsaduysam yine sesini Ya da çıkıp gelsen gecenin bir vakti ![]() ![]() Bilmiyorum sana verecek neyim kaldı? Ben sahiplendiğim saatlerde sahipsizim şimdi Eksiğimeski ben değilim ![]() ![]() Sevdiğim!!! Okumaktan korktuğum en güzel şiirim Gözlerin gözlerime değmeyecekti Sevmeyecekti yüreğim seni ![]() ![]() Bu son hakkım değildi ![]() ![]() Hakkın yoktu beni üzmeye Hakkın yoktu gözümün ferini söndürmeye Söylesene sana verebilecek neyim kaldı? Beyaz bir zarf var şimdi ellerimde Senin hiç bilmediğinbenim bir türlü gönderemediğim ![]() ![]() Okusan anlarmıydın beni? Farzetki anladınanlasan sever miydin beni? Ben iznin olmadan sevdim ve bekledim seni İznin olmadan özlüyorum şimdi ![]() ![]() ![]() Sevdiğim!!! Aklına gelmez miyim hiç? Oysaki ben seni hatırlatan herşeydeydim Ve artık bilmiyorum Şimdi hangi mevsimdeyim ![]() ![]() ![]() Nasıl da yakışırdı sana Siyah gömleğinsiyah ceketin Çevrendeki herşeyi anlamsız kılan Duruşundaki emsalsiz asaletin Ben sende bunu sevmiştim işte Bakışlarında sakladığın karanlığı Kalabalıklar içindeki yalnızlığını Üzerimden ayrılmayan hüzünlü bakışını ![]() ![]() ![]() Bir hayalsin artıkherşey boş ve anlamsız ![]() ![]() Dedim ya sevdiğim Ben iznin olmadan sevdim seni İznin olmadan bekledim İznin olmadan özledim seni Son kez affet İznin olmadan ÖLÜYORUM ŞİMDİ |
![]() |
![]() |
|