|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
elveda, olsaydı, seviyorum, söylediğin |
![]() |
Son Söylediğin Elveda Değil Seni Seviyorum Olsaydı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Son Söylediğin Elveda Değil Seni Seviyorum Olsaydı...Sen giderken ben yüreğim ellerimde,gözümde yaşlar seni seyredeceğim Ta ki karanlığın içinde kaybolana kadar Sonra yavaş yavaş yürümeye başlayacağım Attığım her adım beni senden biraz daha uzağa götürecek ![]() ![]() yüreğime ![]() ![]() ![]() ![]() Nereye gittiğimi bilmeden yürüyeceğim saatlerce Ölümü düşüneceğim sonra Her şeye son vermeye Ama aklıma "sen" geleceksin ![]() ![]() Cesaret edemeyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() damlada seni yaşayacağım Hiç bitmeyecek bu gece Bundan sonraki gecelerin bitmeyeceği gibi ![]() ![]() Sabaha kadar resimlerine bakacağım ![]() ![]() gözlerimden ![]() ![]() Elim telefona gidecek ![]() ![]() ![]() ![]() haykırmak isteyeceğim ![]() ![]() üzüntüden arayamayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() damlada seni duyacağım ![]() ![]() ![]() ![]() Güneş doğacak ![]() ![]() Kendimi yollara atacağım ![]() ![]() Tutunacak bir dal,sığınacak bir liman arayacağım kendime Aklıma "sen" geleceksin ![]() ![]() ![]() ![]() arayacağım ![]() ![]() Annemler soracak ![]() ![]() ![]() ![]() cevap bulamayacağım ![]() ![]() gitmiş gibi olacak ![]() ![]() göreceğim İşte senin istediğin oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Her şeye rağmen ayrılmakta kararlıydın Ama bende seni içimde yaşatmaya kararlıyım ![]() ![]() yaşayayım Son öpüşünün sıcaklığı kalsın dudaklarımda Son söylediğin söz elveda değil SENİ SEVİYORUM olarak kalsın Sen git ben gelmiyorum SENDEN KALANLARLA BURADA KALACAĞIM İki damla yaş akacak gözlerimden Her damlada sana yeniden aşık olacağım!!!!!!!!!!! Ayrılık hiç bu kadar acı olmamıştı ![]() |
![]() |
![]() |
|