![]() |
Sevgiliye Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye MektupIlk defa göz göze geldigimiz ani hatirliyor musun? Kaçamak bir bulusmasiydi bu gözlerimizin seni istiyorum biliyordun ![]() ![]() ![]() ![]() inanmiyorum bir türlü, tuttugum ellerin mi? öptügüm dudaklarin mi? kimbilir belki de yoksun ben bir rüya gördüm biraz sonra uyanacagim ![]() ![]() ![]() ![]() Zehirlerin en Siddetlisini senin elinden içegim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni bana bırakma ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgiliye Mektup |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye MektupNedenini bilmedigim bir arzuyla bugün hergünkünden daha çok istedim yanimda olmani ![]() kolay degil her sabah bir marti sesiyle irkilmesi bu yoksul bedenimin ![]() Ancak bu ayriligin bir süreligine olusu,teselli dolduruyor yüregime ![]() Her ne kadar bu sürenin uzunlugunu bilmesek de sonunun oldugunu bilmek umutlandirici ![]() Zaten her sey umut edebilmekle baslamadi mi ? Seni düsünüp de kendimi kaybettigim vakitlerin anisina yazdim bu mektubu sana ![]() Bazen otobüste iki sevgilinin baslarini yaslayip uyurken ki rahatliginda, bazen sokakta babasinin elinden tutan bir çocugun gözlerindeki güvende bulurum seni ![]() Düsündükçe nazim olasim gelir ve hep hasretini bir uçtan bir uca yakasim gelir ![]() ![]() ![]() Bir kus hafifliginde sana akar yüregim,yoklugunda yok olmaktan korkarak ![]() Yasadigi acilari anlatirsa sana gözyaslarinla yika yaralarimi yada hiç bekletmeden uçurdugumuz çocuksu uçurtma ![]() Bizi bekliyor Hacikumru,saatçi yokusu ve seni bekliyor gölet olmus bir nisan yagmurunun çocugu ![]() Hadi gel artik ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgiliye Mektup |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye MektupGEL ARTIK ! GEL ARTIK ! Basin göge erdimi ki sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevgiliye Mektup |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevgiliye MektupEvet biliyormusun seni hiç unutmadim nasil unutabilirimki o kumsalda ay isiginda sen ve ben bunu kim unutabilirki seni o kadar çok seviyorumki anlatamam ya bu asktanda öte birsey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HER ANIMDA HAYKIRA HAYKIRA iSMiNi BAgIRMAK iSTiYORUM HER YERDE HAYKIRA HAYKIRA ÖLENE DEK SENi SEViYORUM DEMEK iSTiYORUM VE SENi ÇOK AMA ÇOK SEViYORUM Alintidir hepsi |
![]() |
![]() |
|