![]() |
Benim Kirginligim Aska... Sen Üstüne Alinmaa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim Kirginligim Aska... Sen Üstüne Alinmaabiliyorum konusacak birseyimiz kalmadi palasacak hic birseyimiz yokyinede yüregimden gücümün sana yetigi yere,kadar sesleniyorum seninle konusuyorum bu gün sana olan kirginligimi rafa kaldirdim Sevgimi aldim avuclarim arasina o ![]() ![]() cümlelerimi kisaltim hayata karsi hep kisa cümleler kuruyorum,,bir sen söz konusu olunca uzayip gidiyor cümlelerim kelimelerim buruk dudaklarimda egreti gülüslerim yarim bir ihtimal gelisine sigindigimi fark etiysenengel olamadim gurursuz ama umutlu hasretine ![]() ![]() ![]() istiyorum,imkansiz olan her rüyaya inanasim geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana halen bende oldugunu israrla yazmaya calisiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() İcimdeki güzelligine inanip inanmamani artik umursamiyorum! Üsüyorum, bu üsüme yalizligimdan geliyor ve sariyor her tarafimi ![]() ![]() ![]() usanmayacagim anilarim disinda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendime bir demet papatya aldim ama bakmadim falima ![]() ![]() ![]() sonunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() isyani,kavgalariin ortasinda bir günes gibi dogup isitacakim yüregini, sevincten aglayacaktim bu defa,mutluyken hemen sarhos olmusum gibi dokunacaktim,sarilacaktim ![]() ![]() ![]() ![]() Eskiden kimi sarkilarin ne kadar anlamli oldugunu düsünürken, simdi ayriligin ardindan calinan her sarki umutsuzlugumu ve sevgimi anlatiyormus gibi geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaslarim asiligini yitiryor ve yenik düsüyorum sevdana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iinanmadigin,yenemedigin,üzerinden atlayamadigin korkularin oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haketmediklerin,artik yeter dediklerin ve her seyin olmak isterken belki de hic bir seyin oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() simdi bir mevsimlik bir ask kaldi avuclarimda sadece bir mevsim yasanan ama bir ömür gibi gelen bir ask ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söylesene unutulmak kime yakisiyor? Unutan sen olsan da sana bile yakismiyor ![]() ![]() ![]() Merak etme, üstüne giydirmedim, giydiremedim bu duyguyu, unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor ![]() ![]() ![]() ![]() Benim kirginligim aska ![]() ![]() ![]() Sen üstüne Alinmaa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|