Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alinmaa, aska, kirginligim, üstüne

Benim Kirginligim Aska... Sen Üstüne Alinmaa

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benim Kirginligim Aska... Sen Üstüne Alinmaa

biliyorum konusacak birseyimiz kalmadi palasacak hic birseyimiz yokyinede yüregimden gücümün sana

yetigi yere,kadar sesleniyorum seninle konusuyorum bu gün sana olan kirginligimi rafa kaldirdim

Sevgimi aldim avuclarim arasina ona siginiyorum

cümlelerimi kisaltim hayata karsi hep kisa cümleler kuruyorum,,bir sen söz konusu olunca uzayip gidiyor cümlelerim kelimelerim buruk dudaklarimda egreti gülüslerim yarim

bir ihtimal gelisine sigindigimi fark etiysenengel olamadim

gurursuz ama umutlu hasretineBugün gönlümü hos tutmak

istiyorum,imkansiz olan her rüyaya inanasim geliyorBir cocuk gibi isteklerimi bastiramiyorumcalmayan telefonuma elim gidiyor

Sana halen bende oldugunu israrla yazmaya calisiyorumBende olan seni, hic kirmadim,degistirmedim ve hep korudum desem de, sendeki benin nasil oldugunu, gülüp gülmedigini anlamsiz bir sikintiyla merak ediyorum

İcimdeki güzelligine inanip inanmamani artik umursamiyorum! Üsüyorum,

bu üsüme yalizligimdan geliyor ve sariyor her tarafimiTutunabilecegim hic bir güzellik yok,hatirlam

usanmayacagim anilarim disindaisinabilmek icin onlara sariliyorumAnlamsiz ve cevapsiz sorular hinzirca siritiyor,ben görmemeye calisiyorumDüsler uzak gibi görünüyordu ama yakindiBelki de görmeyi istemek gerekiyorduGözlerini ac desem kapatacakin ama kapatma gözlerini!

Kendime bir demet papatya aldim ama bakmadim falimaGözlerimi gelislere verdim, gözlerimdeki hüzün bile seni özlemis itiraf etti

sonundaDüsüncelerim gururlu,hayallerim ve sevdam degilGelseydin kendimi unutup sana kosacaktim, susturacaktim icimdeki

isyani,kavgalariin ortasinda bir günes gibi dogup isitacakim yüregini, sevincten aglayacaktim bu defa,mutluyken hemen sarhos olmusum gibi dokunacaktim,sarilacaktim Ama gelmedin,gelemezdin belki de gelmeye de hicc niyetin yoktu aslindaKendimi kandirdigimi anladigimda agliyordum

Eskiden kimi sarkilarin ne kadar anlamli oldugunu düsünürken, simdi ayriligin ardindan calinan her sarki umutsuzlugumu ve sevgimi anlatiyormus gibi geliyorSevdigim ne cok sarki varmis, bunu senin yoklugun gösterdi banaHer sarkida sen varsin,her yerde, her gördügüm insanda,denizde,gecede,uykumda ve uyanik gördügüm düslerin icindeNasil beceriyorsun her yerde olabilmeyiBu bir marifetse eger, neden benim yanimda degilsin ki?

Gözyaslarim asiligini yitiryor ve yenik düsüyorum sevdanaGittin! Belki de hic gelmemistin ben geldigini sandimAyak uyduramadim yorgunlugunaDudaklarina düslerindeki öpüsü konduramadim

iinanmadigin,yenemedigin,üzerinden atlayamadigin korkularin oldumAgladigin, bagirdigin ya da sustugun isyanin oldum, sessizce bosalan gözyaslarin,birikmisligin oldumYüregindeki kadin ben olmak isterken yüregine siginan ve tozlanacak olan bir aniiiii oldum

Haketmediklerin,artik yeter dediklerin ve her seyin olmak isterken belki de hic bir seyin oldumSöylesene ben gercekten senin neyin oldum? Sesin hep uzaklari cagiriyordu, ben üstüme alindim, sana geldimBilseydim bana ait olmayan bir seslenisi sahiplenir miydim hiicc??

simdi bir mevsimlik bir ask kaldi avuclarimda sadece bir mevsim yasanan ama bir ömür gibi gelen bir askKalbime henüz söyleyemedim gittigini,ögrenirse onun da aci cekmesinden korkuyorumSeni hala benimle biliyor ve seviyor ama ben kalbime ilk defa yalan söylüyorumGittin! Sevdamin yokluguna alisabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acitiyor icimiSuskunlugun en büyük silahindi,suskunlugunla vurdun beni asil aci olan,canimi acitan unutulmak

Söylesene unutulmak kime yakisiyor?

Unutan sen olsan da sana bile yakismiyor

Merak etme, üstüne giydirmedim, giydiremedim bu duyguyu, unutulmayan olmak sende daha güzel duruyorGörüyorsun iste, aska ve sana ihanet edemiyorum

Benim kirginligim aska

Sen üstüne Alinmaa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com