Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geride, kalan

Geride Kalan Sen!

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Geride Kalan Sen!

Geride Kalan Sen!

Zaman akıp geçiyor, ben değişiyorum Sende kızdığım ne varsa, hepsini yapıyorum Gün geçtikçe sana benziyorum

Geride bir sen kaldı, burada, içimde! Atamıyorum! Üstüne gittikçe büyüyor aynılığımız Üstelik en sinir olduğum yanlarını bırakmışsın, farkına vardıkça daha fazla sinirleniyorum

Yaz geliyor, gündüzleri hava sıcak diye üstüm ince çıkıyorum Tam kapıyı kilitlerken, sanki arkamdan sesini duyuyorum ?Bir hırka al bari yanına, üşüyeceksin Akşam serinler havaya aldanma!? Tekrar açıyorum kapıyı, gidip bir şal alıyorum

Sevdiğim dizinin en heyecanlı yerinde reklam giriyor Başlamadan kendime bir kahve yapmak için mutfağa gidiyorum Salondan biraz kızgın bir tonda seslendiğini duyuyorum: ?Ayağına terlik giy!? Geri dönüp, koltuğun kenarında duran terlikleri geçiriyorum ayağıma Gülümsüyorum!

Gecenin sessizliğinde, içeriden bir çıtırtı geliyor Sanki sen yataktan kalkıp salona geliyorsun Saat kim bilir kaç olmuş? Uyku sersemi söyleniyorsun: ?Hala çalışıyor musun? Hadi yat artık! Gözlerin bozulacak Yarın yaparsın Sen yanımda olmadan derin bir uykuya dalamadığımı biliyorsun? Aklıma geliyor işte, sanki kapının kenarında duruyorsun Düşünüyorum da, acaba şimdi nasıl uyuyorsun?

Ne tuhaf, her şey geçiyor! Acılar, üzüntüler, hüzünler, mutluluklar, aşklar, sevgiler, sevgililer, özlem, hepsi bitiyor Alışkanlıklar kalıyor geriye sadece ama insan kötüye bile alışıyor

Arada bir çay içiyorum şerefine, yüzümü buruşturarak Yahu ben çay sevmem ki! Neden yapıyorum? Kahveden sıkıldığımdan değil herhalde, deminde seni arıyorum

Günler, geceler geçiyor, mevsimler değişiyor Vakit benim önümde, ben onun ardında koşuyoruz Zamanın azizliğine uğruyor her şey, sokağıma yeni apartmanlar yapılıyor, komşular gidiyor, yenileri geliyor Doğumlar, ölümler oluyor Sanki bir ben duruyorum yerimde, tüm dünya etrafımda dönüşüyor Sonra birden farkına varıyorum ki, ben de eskisi gibi değilim

Seninleyken yapmaktan hoşlanmadığım şeyleri yapıyorum Gittikçe sana benziyorum Geride bir sen kaldı, bir de sensizlik; ikisine de alışamıyorum

Candan Ünal

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com