![]() |
İyiki Vardın! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyiki Vardın!Nasılda gittin hiç acımadan?oysa ellerim daha doyamamıştı sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşadım seninle?ellerim seni arıyor şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() İnanmıştım sana?bırakmazsın beni sanıyordum ![]() Sevginle bitirdin beni?bense seni sevgimle boğdum?haklısın ![]() ![]() ![]() Kaybetmemekti tek istediğim?bir kez daha böyle sevemezdi bu yürek ![]() ![]() Sevemedim? Sadece sendin o küçük yüreğimdeki bitmeyen sancım? Geceleri uyuyamadığım kabusumdun belkide? Yada görmekten hiç bıkmayacağım en güzel Rüyalarımdın? ![]() Yaşamımdın? ![]() Evetbenimle birlikte göçecekti sevdan yüreğimden? Nasılda güzeldi yaşanılanlar ![]() ![]() ![]() Şimdi yoksun? Ve şimdi sadece bir ayrılığın arkasından ağlıyorum ![]() ![]() ![]() Senin arkandan? ![]() Gitmeseydin en güzel yarınlaren güzel hayaller bizim olacaktı ![]() ![]() Gitmeseydin bir ömrüm senindi? ![]() Gitmeseydin? ![]() Keşke gitmeseydin? Yalnızım şimdisensizim ![]() ![]() Nasıl kopardın ellerini benden? Saçlarımın arasında kaybolan ellerini nasıl da çektin aldın? Her şey yarım şimdi ![]() ![]() Acımasızdı zaman ![]() ![]() Seni benden sorgusuzcasualsizce alıp götürüyordu? Sen ise acımasızca gidiyordun? Gitmeseydin kırçiçeğim Alıp gitmeseydin gözlerini benden? Sevdim seni? Yaşattığın acı küçücük yüreğime sığmayacak kadar büyük olsa da Yinede her şeye rağmen seninle geçirdiğim her an bu acıya değerdi? ![]() İyiki Vardın! |
![]() |
![]() |
|