![]() |
Sevmek Zor Meslek... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevmek Zor Meslek...Sevmek üzerine binlerce yazı okudum ya da duydum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kimi zaman duygulandım içlenerek ağladığım oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama tüm bunlar ya okuduğum kitaplar ya da izlediğim şiirlerdi ![]() Gün geldi ömür boyu beklediğim biri çıkınca karşıma hiç elimde olmadan bütün meziyetlerine âşık oldum ![]() Sevdim ![]() ![]() Çok sevdim… Gece uykulara gündüz yüzüne hasret yaşadım ![]() ![]() ![]() Köşebaşları gececeği her yol mekânım bulabildiğim en flu resimler tesellim oldu ![]() ![]() Sevdamı ıssız evrene gökyüzündeki yıldızlara fısıldadım, karanlıklarda ![]() Acıyı ve gözyasını işte o zaman tanıdım her sevdalı insan gibi ![]() Günleirm birbirine karıştı bir çok arkadaşım beni boşladı bir kaçı tesseli verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabretmek benim için bir meslek oldu ![]() ![]() Yaşamla ilgili bağlarımı hiç gevşetmedim Her güçlüğü kesin yenecektim ![]() Bir gün telefondaki selamı kesilince, beni böyle sevdalı bırakınca içerlendim ![]() Şimdi karanlıklara sığınıyorum ![]() ![]() ![]() Şimdi sevdamı herseyden gizliyorum ![]() ![]() Tüm sevdalılar adına acı çekiyorum Sevmek zor meslekmiş BECEREMİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|