Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alınma, sakın, üstüne

Sakın Sen Üstüne Alınma

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sakın Sen Üstüne Alınma

Birgün birini gerçekten seversen, sevebilmeyi bilirsen, yüreğinle sevmeyi öğrenebilirsen biliyorum ki: sadece o zaman anlayacaksın beni!
her türlü imkansızlığa, bırakıp gitmelere, bitmelere rağmen yüreğinle direnip aşkını korumak isterken sevdiğinin her şeyi hiçe sayıp konuşmak,görmek,vedalaşmak bile istemeden arkasını dönüp yokmuşsun gibi davranmasının ruhunu canını nasıl acıttığını ancak o zaman anlayacaksın!
sen onunla tek bir can olmuşken onun sana bir duvar, bir masa,yerde duran karlar gibi davranmasını o zaman anlayacaksın!
beynin, düsüncen kendi kendine teselliler verirken, seni haklı bulurken gözlerine söz geçiremeyip nasıl koca damlalarla sessizce isyanlar yaşadığını o zaman anlayacaksın!
ve ben
ben biliyorum ki sen bunları yaşarken beni aklından geçireceksin!
bana kızmaların belki haklı belki haksız??
ama bilemezsin ki hepsi senin için,sen varsın diye!
bilemezsin ki çekilmezlerle çektim acıyı?
söylediklerim beddua deil
sana kıyamam ki
Bilirsin hislerim güçlüdür, yüreğim ondan da güçlüdür, hissederim,anlarım
kiminle nerede olduğunu, yüreğindeki fırtınayı hissettiğim an, o an bana yaptıklarını yaşıyor olduğunu bilmelisin!
çünkü senin bana yaptığın bir ayrılık,bir vazgeçiş deildi, öyle olsada çok önemli deildi aslında?
doğaldı bu fani dünyada fani sevgiler!
ama senin yaptığın sevmeye yapılan en önemli vurgunlardan biriydi?
bir kere bile bitti diyemedin,demedin??
yalan bile olsa
ben ne sana ne de başkalarına ağlamadım,ağlamam!
ben haketmediğim yalanlara, yaptığın oyunlara, yüreğimin kandırılışına ağladım sadece Ve ben sadece yalancı aşıkların sahtekarlıklarına ağladım ardından!
SAKIN SEN ÜSTÜNE ALINMA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com