![]() |
Dinle Yüreğim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dinle Yüreğim...![]() Dinle yüreğim Bu gün sana yabancıyım farzet dökmek istiyorum içimde ne varsa kimse anlamıyor bari sen anla Gül kokulu kalpler içinde sakladım alan talan olmuş gönülde sevdim kuytu köşelerde ağladım zaman zaman gülüşlerime sadece ona belirginleşen gamzelerime hapsettim beraber yanıp içli içli kanarken çocuk yanım hep ağır bastı kimselere diyemedim sırrımı Büyüyemedim zaman daha neler getirecek bilemedim bekledim Ağır dramaların ilk perdesinde hep ilk sahne de kaldım her oyunda hep figürandım öne çıkamadım çıkarsam, büyürsem sığamazdım hayat resmine diye korktum ![]() sadece hayata sığmak istedim aslında Tuallere sığsamda gözükmedim zaten hep karanlıkta kaldım ne fark etti ki Şimdi ne var elimde kalan yine yangın yine sevda ve her zaman ki gibi darmadağın yine sen yine ben Bak artık ağlayamıyorum hıçkırığımın sesini sen bile duyamazsın boğazımda sımsıkı bir yumruk geçit vermez ki duyasın Kimbilir hayat neler getirecek şimdi önüme Ölüm mü Yoksa yeniden doğum mu artık hayattan Bir avuç toprak isterim toprak candır toprak yaşamdır ![]() ve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toprak da yeşeren ağaç toprak da kurur ![]() |
![]() |
![]() |
|