![]() |
Sana Olan Özlem Nasıl Anlatılır Ki? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sana Olan Özlem Nasıl Anlatılır Ki?sana olan özlem nasıl anlatılır ki? Gecenin bilmem kaçıncı dilimi ![]() ![]() Dışarıda içine çektiğinde adeta çiğerleri donduracak bir soğuk ![]() ![]() Ve ben uykusu kaçmış kelimelerimi bir arada tutmanın telaşındayım ![]() ![]() Hep böyle olur nedense ![]() ![]() Önce sen düşersin düşüncelerime ![]() ![]() Sonra,ağlamaya başlayan kelimelerimin hıçkırıkları duyulur ![]() ![]() Kelimelerim var benim ![]() ![]() Durmadan ![]() ![]() Usanmadan,beyaz bir kelebeğin anlatıldığı sonsuz kelimlerim ![]() ![]() En kederli anlarımda geceye,parlak yıldızlar gibi düşlerimi ![]() ![]() Yalnızlığımı ![]() ![]() Ve çığlıklara bürünmüş sessizliğimi nakış nakış dokuyan ![]() ![]() Ve her biri sadece senin yokluğunun bana kattığı anlamları dile getiren kelimelerim var ![]() ![]() Kalemimden düşen her kelime titrek bir isyanın gölgesinde çaresizliği işliyor gecenin kalbine ![]() ![]() Sayfalar dolusu çaresizliğim ve yalnızlığım,satırlara keder yüklü gözyaşlarıyla iniyor ![]() ![]() Kelimelerim korkmuş ve üşümüş sanki ![]() ![]() Çaresiz,sessiz ama yinede asla sensiz değil ![]() ![]() Onlarda benim gibi bu gece ![]() ![]() Ve bir hiçliğin gölgesinde var olabilme savaşındayım ![]() ![]() Hep yok olmuş düşler ve kimsesiz üşüyüşler beni anlatır ![]() ![]() Ben biten bütün güzel aşk hikayelerinin lanetlenen rolü ![]() ![]() Yaşanan bütün güzel sevgilerin tek kötü karakteri ![]() ![]() Kimsesiz gecelerin sorumlusu ![]() ![]() Verilip tutulamamış sözlerin ![]() ![]() Geç kalınmışlığın acı bedeli ![]() ![]() Oysa sen… Bembeyaz kanatlı bir melek ![]() ![]() Gökyüzünden döne döne düşen bir kartanesi ![]() ![]() Ve Gökkuşaklarının en güzel renkleri arasında dudadığında bir gülümseme ile uçan bir kelebek ![]() ![]() Yazıyorum ![]() ![]() Kalemimi gözyaşı hokkasına batırıp batırıp durmadan yazıyorum ![]() ![]() Çünkü uykusu kaçmış kelimelerimin ancak böyle kapanır gözleri ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|