![]() |
''Aşk'' Nedir...? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ''Aşk'' Nedir...?''Aşk'' Nedir ![]() ![]() ![]() Her Nefeste ''An''dığımız,Yeri Geldiğinde Mukaddes Bir Sırmış Gibi Sadece Kendimize Sakladığımız,Ne Gitmeyi Ne De Kalmayı Beceremediğimiz,Aşk-ı Hal Nedir ![]() ![]() ![]() Gözden O'nun İçin Dökülen Bir Damlalık Okyanus Mudur ![]() ![]() ![]() Bir Ömre Bedel Kör Kütük Sarhoş Sözler Mi Vermektir Sevdiğe ![]() ![]() ![]() ''Şu Hayat Kavgasında,Toz Duman Sürüklendim ![]() ![]() ![]() Nerdesin Suna Boylum,Gözlerinde Sevdam Kaldı ![]() ![]() ![]() Uçsuz Bucaksız Kelimeleri,Tek Bir Göz Hizasında Kavuşturmak Mıdır Aşk ![]() ![]() ![]() Kendinden Başka Kimseyi Bilemediğin,Sevemediğin,Ebruli Dünyanda Sadece Onu Bilmeye Ve Sevmeye Sebepsiz Bir Özlem Midir Aşk ![]() ![]() ![]() ''Öyle Bir Yaşamak Ki,Kendimi Zor Büyüttüm ![]() ![]() ![]() Ayrılık Vurgununda Belli Etmedim Ama Ciğerim Yandı ![]() ![]() ![]() Her Yürek Yangınını Söndürmek İçin,İçine Saldığı Ayazlarını Terk Etmeden,Öylece,Uçları Çoktan Yanmış Olan Noktalarını Yeni Bir Virgülle Sonlandırmak,Pişmanlık ''Hükmünü'' Susturmak Mıdır Bin Sevda Yanığında ![]() ![]() ![]() ''Elleri Sevdim Sanma,Hatıran Şahidimdir ![]() ![]() ![]() Ben Yandım Yar,Sen Yanma ![]() ![]() ![]() ''Aşk'' Amansız Bir Haindir ![]() ![]() ![]() Sonunu Bildiğin Bir Rüyaya,Hiç Uyanmayacak Gibi Yatmak Mıdır Deli Ve Divane ![]() ![]() ![]() Bir ''Gitme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''O''nsuz Yaşam(ak)ları Sonsuza Kadar Sürgün Mü Etmektir Kendi Ellerinle ![]() ![]() ![]() Bir ''Kal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendini Unutmak,Kendini Savurtmak Ve Sadece ''O''Na Ait Olmak Mıdır Aşk ![]() ![]() ![]() ''Dünya Yıkılsa,Yıkılmaz Aşkın Bende ![]() ![]() ![]() Leyla Yeniden Can Buldu Bak Sayende ![]() ![]() ![]() Terkedilmiş Bir Mazide Yeniden Bulmak O'Nu Ve Yeniden Doğmak Mıdır O'Na ![]() ![]() ![]() Siyah'ı Beyaz'a Vurgun O Gururunu Bir Daha Asla Dönemeyeceğin Bir Yolda Ezip Geçmek Midir Aşk ![]() ![]() ![]() Leyla Mı Daha Çok Mecnun Olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç Hesapsız-Kitapsız Bir Günün Sabahından Başka Bir Sabahına Kadar Sadece O'Na Pervane An'Lar Biriktirmek Midir Tarihimizde ![]() ![]() ![]() ''Verdiğim Söz Hükümsüz,Geçmedi Gönül Senden ![]() ![]() ![]() Ettiğim Ah'a İnanma,Sana Hiç Bir Kötülük Gelmez Benden ![]() ![]() ![]() Kapılarında Gözünün Önünde Nöbet Tutuyorsa Ayrılık ![]() ![]() ![]() Son Sözüne Rağmen Hala Geçip Gitmemişse İçindeki Yağmurlara Karışıp Akıp Gidecek Olan Nehirlerinden ![]() ![]() ![]() Dindiremediğin Bir Acı Önce Oturup Kalmışsa Kalbinin Tam Ortasına ![]() ![]() ![]() Ve Sonra Hiç Durduramadığın Bir Sızı Karışıyorsa Şu ''An''ına ![]() ![]() ![]() O Kadın'ın Şarkılarında Hala Kalan Bir İsmi Varsa ![]() ![]() ![]() Tanıdık Sokaklarda ![]() ![]() ![]() Baktığın Aynalarda ![]() ![]() ![]() Tüm Terkedişlerine Rağmen,Ayrılığın Elinden Tuttuğu Nöbetleri Devralmak Ve Kapısının Önünde Hala Geriye ''Dönmeli'' ''O''nun Paspasının Altına,Bir Kapı Aralığına,Bir Işık Huzmesine Usulca Bırakmak Mıdır Aşk ![]() ![]() ![]() Bir Tek Sözünde,Koskocaman Bir Vuslat'ı Bulmak Mıdır Aşk ![]() ![]() ![]() Kendi Ellerimle Çizdiğim,Bir Ayrılık Tablosuna ![]() ![]() ![]() Çaresiz ''Çare''Lerimi Sığdırmak Ve Bir Türlü Tüketemediğim Sensizliğin Mürekkebini Uğrunda Harcamak Mıdır Aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|