Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ediyorum, nefret

Nefret Ediyorum

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nefret Ediyorum

SEN $iMDi KARA BiR KU$KUSUN! KALABALIK $EHRiN YITIKLERINDE, MAVI ELLERINI DE SIYAHA BOYUYORUM, ÖLECE KALIYORSUN KENDI CEHENNEMINDE!

HATIRLASANA O ESKI YILLARI SENI NE COK SEVDIGIMI OZAMAN ISTEMEZDIN CÜNKÜ BA$KASINI SEVERDIN!

$iMDi NE OLDU YALVARIYORSUN DIZ CÖKÜYORSUN AMA BA$KA KAPIYA! SANA VERECEK BIR A$KIM YOK EGER COK ISTERSEN NEFRETIM VAR

O GÜZEL SACLARIN BIR BIR DÖKÜLSÜN!

HERKES NE$E ICINDEYKEN SENIN BOYNUN BÜKÜLSÜN!

MEZARIN YILANIN AKREBIN BOL OLDUGU YERE KAZILSIN, ALLAH SENI YAKSIN BENI YAKTIGIN ICIN!!!

CIKARSINLAR SENI SATI$A, BIR LIRA VERENE LANET OLSUN!

BIR GÜN BENI ANIMSARSAN EGER, ÖNCE BIR GÜLÜMSE GÜLÜCÜKLE AN ADIMI, BENi SEVEN BiR COCUKTU DE, VE SONRA SENi NE COK SEVDIGIMI ÖGRENEMEMI$ OLMANIN ACISIYLA ESEF ET!

INSANLAR, YA KORKTUKLARI, YAHUTDA GIPTA VE HASET ETTIKLERI SEYLERDEN NEFRET EDERLER

ACIKCA NEFRET ETMEK, ASIL DÜ$ÜNCESINI GIZLEMEKTEN DAHA ASIL BIR HAREKETTIR

BEN KI SENIN ICIN DÜNYALARI YAKACAKTIM, SEN TUTUP BENI YAKTIN

NEFRETIMSIN!

BU GECE RÜYAMA GiR GiZLiCE BENi SIMSIKI SAR, ÖP KOKLA iYiCE, SON KEZ iSYANLAR SAVUR KÜFRET

VE SONRA CEK GiT KAHROLASI HAYATIMDAN SiNSiCE

SEVMEZ OLSAYDIM SENI O YALANCI GOZLERINI, SEVMEZ OLSAYDIM SENI O IPEK SACLARINI TUTMAZ OLSAYDIM O PAMUK ELLERINI INANMASAYDIM O YALANCI GÖZLERINE!

NEFRET EDIYORUM SENDEN O YALANCI GÖZLERINDEN, O $EYTAN RUHLU GÖZLERINDEN NEFRET EDIYORUM

ZATEN O DEGILMI BENI BU HALLERE KOYAN, O DEGILMI BENI EN DERINDEN YIKAN!

O DEGILMI SENDEN NEFRET ETTIREN…

LANET OLSUN SANA, LANET OLSUN O GÜZELLIGINE, LANET OLSUN BANA, LANET OLSUN BENIM ZAVALLI KALBIME

LANET OLSUN!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com