Öyle Çok &Quot;Sevdiğim&Quot; Var Ki!! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Öyle Çok &Quot;Sevdiğim&Quot; Var Ki!!Çocukların gözlerini sevdim ![]() ![]() içimde huzuru, mutluluğu yaşattığı için![]() ![]() ![]() Dinmeyecek sanılan fırtınaları sevdim ![]() ![]() yaşamın her döneminde, savaşmam gerektiğini öğrettiği için![]() ![]() ![]() Başarısızlıkları sevdim ![]() ![]() başarıya giden yolu gösterdikleri için![]() ![]() ![]() Geceleri sevdim ![]() ![]() tüm günümü nasıl geçirdiğimi değerlendirme olanağı verdiği için![]() ![]() ![]() İnsanların sorunlarını dinlemeyi sevdim ![]() ![]() yaşamın gerçeklerini görüp, daha olgun insan olacağımı bildiğim için![]() ![]() ![]() Duyulan eksiklikleri sevdim ![]() ![]() her şeye sahip olmanın, insanı ne kadar mutsuz ettiğini bildiğim için![]() ![]() ![]() Sabahın erken saatlerinde çalan çalar saatimin sesini sevdim ![]() ![]() bana bugün de yaşama olanağı verildiğini gördüğüm için![]() ![]() ![]() Buzlu yollarda yürümeyi sevdim ![]() ![]() yaşamda da atılan yanlış bir adımın, insana ne denli acı vereceğini anımsattığı için![]() ![]() ![]() Uzaklıkları sevdim ![]() ![]() özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için![]() ![]() ![]() Yaşamın renklerini sevdim ![]() ![]() yaşanılan tüm duyguları tablolara döktüğü için![]() ![]() ![]() Bir şeylere inanmanın mutluluğunu sevdim ![]() ![]() kendimi iyi duyumsadığımda, yanımda olacak insanların varlığını bildiğim için![]() ![]() ![]() Her ne olursa olsun bir şeyin bittiği için üzülmek yerine yaşandığı için sevinmeyi sevdim ![]() ![]() üzüntülere liman olursak, mutluluğun başka yerlere demir atacağını bildiğim için![]() ![]() ![]() Sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim ![]() ![]() sevme ve sevilmenin yapaylıktan değil, doğallıktan geldiğini bildikleri için![]() ![]() ![]() Arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim ![]() ![]() içten bir sohbetin, tüm ağrılara iyi geldiğini bildiğim için![]() ![]() ![]() Ve sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim ![]() ![]() ![]() Avucumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]() |
|
|
|