10-11-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gidiyorum...
G----İ---D---İ--Y---O---R---U---M
Yalnızlığımı alıp gidiyorum buralardan Yapacak ba$ka bir $eyim kalmadı ki zaten  Gergin bir bekleyi$ var ruhumda Herkes biryerlerden kaçıyor bu $ehirden,kimisi dü$manından,kimisi dertelrinden,kimisi terkedilmekten Bense karanalıktan,yalnızlıktan kaçıyorum Gün geçerek beni boğduğu,eridiğimi sağladığı için  yalnızlığımı alıp gidiyorum buralardan 
Yalnızlık garındayım bu gece Hayat bize bunu layık gördü demekki Boyun eğdim Kabul ettim hayatın hediyesini Beklerken ise aklımdan binbir cümle geçiyor anlamsız,cevabı kafa kurcalayan binbir soru  "Neden böyle!Ke$ke hiç olmasaydı!sevmek suç mu??Yalnızlık benim kaderim mi??sayısız cümle ve sorular  Beni daha çok karanlığa iten garip hisler  Bir ate$ topu düşüyor yüreğime Öyle yakıyor ki içimi dünyanın bütün sularını getirsem sönmeyecek Yanıyorum Yanıyorum Yana yana kül oldum  Küllerimi saba savuruyorum Sen de yansın gerisi   Beni yaktı yakacağı kadar zaten 
Ne zaman geçecek bu ya$adığım yalnızlık??Ne zaman gideceğim bu karanklıklardan??Bağırsam duymayacaksın  O yüzden bağırmıyorum  Bari yalnız geçen bu bombo$ ömrümde,$u gideceğim son dakikalarımda burda olsaydın      Giderken buralardan veda zamanı yalnız olmasaydım  Bir el sallasaydın uzaktan Hiç değilse uğurlayanım olsaydı    
Sabahlar hiç bitmeseydi ke$ke  Ürkek soğuk gecelerdi benim dostum  Dost seni hiç bırakmazdı ya ne olursa olsun i$te ürkek ve soğuk gecelerde bırakamadı beni  Benim hiç sabahlarım olmadı ey sevgili gittiğin günden beri  Geceler de yıldız olur,ay olur,mehtap olurdu ya,Benim gecemde yıldız,ay,mehtap yoktu  Benim gecemde yıldızım sendin,ay acılarım,mehtabım ise sensizlikti   Aranızdaki tek fark;gece gerçekti fakat sen gerçek ötesi  Geceler bana yalan söylüyordu,korkutuyordu,ü$ütüyordu Ama sen bana hep doğru söyledin,korudun beni,ısıttın  Güne$im oldun  Ama beni bırkatığın gün mevsimlerim hep hüzne boğan sonbahar oldu  Güne$im bir daha hiç doğmamak üzere battı  Artık hiçbir $eyim yoktu yanımda  Giderken yanıma alıp gideceğim yalnızlıktan ba$ka   Yalnızlığı alıp gidiyorum buralardan       Ne sen varsın artık,ne güne$,ne de ya$amak için ve bu sen kokan $ehirde durmak için bir sebebim  Elveda Sevgilim  
Gidiyorum 
Sensizliğe ve sonsuzluğa  
Yalnızlığımı alıp gidiyorum buralardan   
Benden sana kalan tek yadigarla ; YALNIZLIĞIMLA      GİDİYORUM BURALARDAN    
alıntı
|
|
|