Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gidiyorum

Gidiyorum...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gidiyorum...

G----İ---D---İ--Y---O---R---U---M

Yalnızlığımı alıp gidiyorum buralardanYapacak ba$ka bir $eyim kalmadı ki zatenGergin bir bekleyi$ var ruhumdaHerkes biryerlerden kaçıyor bu $ehirden,kimisi dü$manından,kimisi dertelrinden,kimisi terkedilmektenBense karanalıktan,yalnızlıktan kaçıyorumGün geçerek beni boğduğu,eridiğimi sağladığı içinyalnızlığımı alıp gidiyorum buralardan

Yalnızlık garındayım bu geceHayat bize bunu layık gördü demekkiBoyun eğdimKabul ettim hayatın hediyesiniBeklerken ise aklımdan binbir cümle geçiyoranlamsız,cevabı kafa kurcalayan binbir soru"Neden böyle!Ke$ke hiç olmasaydı!sevmek suç mu??Yalnızlık benim kaderim mi??sayısız cümle ve sorularBeni daha çok karanlığa iten garip hislerBir ate$ topu düşüyor yüreğimeÖyle yakıyor ki içimidünyanın bütün sularını getirsem sönmeyecekYanıyorumYanıyorumYana yana kül oldumKüllerimi saba savuruyorumSen de yansın gerisiBeni yaktı yakacağı kadar zaten

Ne zaman geçecek bu ya$adığım yalnızlık??Ne zaman gideceğim bu karanklıklardan??Bağırsam duymayacaksınO yüzden bağırmıyorumBari yalnız geçen bu bombo$ ömrümde,$u gideceğim son dakikalarımda burda olsaydınGiderken buralardan veda zamanı yalnız olmasaydımBir el sallasaydın uzaktanHiç değilse uğurlayanım olsaydı

Sabahlar hiç bitmeseydi ke$keÜrkek soğuk gecelerdi benim dostumDost seni hiç bırakmazdı ya ne olursa olsun i$te ürkek ve soğuk gecelerde bırakamadı beniBenim hiç sabahlarım olmadı ey sevgili gittiğin günden beriGeceler de yıldız olur,ay olur,mehtap olurdu ya,Benim gecemde yıldız,ay,mehtap yoktuBenim gecemde yıldızım sendin,ay acılarım,mehtabım ise sensizliktiAranızdaki tek fark;gece gerçekti fakat sen gerçek ötesiGeceler bana yalan söylüyordu,korkutuyordu,ü$ütüyorduAma sen bana hep doğru söyledin,korudun beni,ısıttınGüne$im oldunAma beni bırkatığın gün mevsimlerim hep hüzne boğan sonbahar olduGüne$im bir daha hiç doğmamak üzere battıArtık hiçbir $eyim yoktu yanımdaGiderken yanıma alıp gideceğim yalnızlıktan ba$kaYalnızlığı alıp gidiyorum buralardanNe sen varsın artık,ne güne$,ne de ya$amak için ve bu sen kokan $ehirde durmak için bir sebebimElveda Sevgilim

Gidiyorum

Sensizliğe ve sonsuzluğa

Yalnızlığımı alıp gidiyorum buralardan

Benden sana kalan tek yadigarla ; YALNIZLIĞIMLAGİDİYORUM BURALARDAN

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com