Sevgisiz Sevgiler !! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgisiz Sevgiler !!SEVGiSiZ SEVGiLER Ne kadar kolaydir "Seni Seviyorum"u söyleyebilmek ![]() Ne kadar kolaydir karsimizdakinin gözlerinin ta derinliklerine bakarken bu sözü fisildayivermek Ne kadar kolaydir karsimizdakini sevgimize inandirivermek Ne kadar kolaydir birseylerin tikandigi yerde "bu olmadi, bende sansimi baska sevgililerde denerim" diyebilmek Seni Seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aramizda kaç kisi bu sözü söylerken inanarak söylüyor? Aramizda kaç kisi sevgiyi en gerçek ve en yalin haliyle duyumsuyor yüreginde? Aramizda kaç kisi sevgisinin üzerinde menfaat tohumlarinin yesermesine izin vermeden sevmeyi becerebiliyor? Aramizda kaç kisi sevgisi ugruna, almadan vermeyi erdem sayiyor? Aramizda kaç kisi sevgisini tek bir kadina/erkege yogunlastirip, "biri giderse digeriyle idare ederim" zafiyetine düsmeden besleyebiliyor? Bizler sevmeyi yanlis ögrendik Yanlis benimsedik Sevmek; sadece sevgiliyi koluna takip, çevreye caka satmak demek degildir Sevmek; sadece patlamis misir yiyerek ya da elele tutusarak film seyretmek degildir Sevmek; otomatige bindirilmisçesine sadece hafta içi, sadece hafta sonu, sadece belli saatlerde bulusmak degildir Sevmek; "seviyorsa beni birakip gitmez, giderse zaten sevmiyordur" felsefesini savunarak sevgiyi kendi kaderine terketmek demek degildir Sevmek; "O bana nasil davranirsa, ben de ona öyle davranirim" demek de degildir Sevgide yalan olmaz, rutin olmaz, menfaat olmaz, ihanet olmaz Sevmek; bazen hiç sebepsiz, sirf sesini duymak için aramaktir Sevmek; gecenin bir yarisinda uyanip "Seni Çok Seviyorum" mesaji yollayabilmektir Sevmek; hiç beklemedigi bir anda, hiç birsey demeden sarilabilmek, saçlarini oksayabilmektir Sevmek; zor aninda yaninda oldugunu hissettirebilmektir Sevmek; sIkintili zamanlarda sözle degil, özle destek olabilmektir Sevmek; kaybetmemek için kiyasiya mücadele edebilmektir Sevmek; "tekrar tekrar ne geregi var ki" diye düsünmeden defalarca " Seni Seviyorum" diyebilmektir Sevmek; arabayi birden durdurup, kösedeki çiçekçiden bir çiçek alip verebilmektir Sevmek; hiç geregi yokken bile ona küçücükte olsa bir sey almak, onu sevindirmek istegidir Sevmek; aliskanliklardan seve seve vazgeçebilmektir Sevmek; sevgisi ugruna her seyi ayaklar altina alabilecek yüregi tasiyabilmektir Sevmek; sevgisi ugruna her seyi ayaklar altina alarak, size kosan sevgiliye yüreginizi açabilmektir Sevmek; kosullar ne olursa olsun, bir dilim ekmegi, bir meteligi paylasabilmektir Sevmek; merak etmek, merak edildigini bilmek istemektir Sevmek; özlemek, özlendigini duymak istemektir Sevmek; baskalarina bakmak, baska birilerini düsünmek, baskalariyla da gönül eglendirmek düsüncesinin içinden gelmemesidir Böyle hissetmiyorsak, sevgimizi böyle yapamiyorsak "seviyorum" demeyelim Dünyada her sey bu denli kirlenmisken, birakalim sevdalarimiz temiz kalsin ![]() aLıntı ![]() ![]() |
|
|
|