Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sevmek, sizce

Sevmek Sizce Nedir?

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sevmek Sizce Nedir?

EvetHerkes farklı bir düşünce içerisinde değil mi?Burada ne kadar insan varsa her kişinin farklı birer düşüncesi vardırKimsenin düşüncesi birbirine uymaz

Madem ki herkesin farklı düşüncesi var;bende şöyle örnek verebilirimSEVMEK ve AŞIK olmak parmak izi gibidirHerkes aşkını kendi bilirBunu unutmayınız

Bende sevdim ama sayılıdır benim sevgim ve benimde hayallerim vardı kendime dairNe zaman düşünsem,hep sen vardın yanımdaGezerken sendin kolumdaki,gülerken yanımdaki sendinGüzel bir yer görsem orada hayal ederdim seni,ayakkabı görsem ayağın,yüzük görsem parmağın velhasıl her güzel şeyde sen gelirdin aklıma;Her şeyi sana yakıştırırdım

Her şeyim sendin be güzelimDemek sevmek buymuş yoksa bu delirmek mi?

Sevmek herhalde delirmektirNeden mi?Sevince artık onsuz olamazsınızda ondanAkşamları bile yatağınızda sevdiğiniz insanı düşünmüyorum diyen var mıdır?Nasıl da korkarız sabah olacak diye değil mi?

Sinema izlerken bile artistlerin yerine kendimizi koymak bile geliyorduBazen sanki o senaryoyu biz canlandırıyorduk adetaSevdiğimiz insanlar için neler demedik ki onlara yeri geldi gözlerine bir şeyler söyledik,yeri geldi onu yerlere göklere sığdıramadık,yeri geldi melek bile yaptıkOnsuz bir an bile yaşamak bir kabus gibi gelirOnunla yarınlara dair güzel hayaller kurmak,onunla birlikte ortak bir şarkınızın olması ve ne yapıyorsanız her şeyi onunla yapmanızDaha ne anlatayım ki sizlere sadece bu benim başımdan geçmiyor sizlerinde başından geçmiş bir hadise bunlar

Ama iyi ama kötü,her şeyden en önemlisi o duyguları yaşamak ve yaşatmak

Biliyoruz herkesin birer hatası vardırAma ben her zaman diyorum kiHatalarım var biliyorum ama hatalarımı da en az SENİN kadar seviyorum

Evet arkadaşlar sizlerde bu duyguyu yaşıyor musunuz?Yaşıyorsanız sizin reçetenizi yazıyorumSizde SEVİYORSUNUZ

Yazan:KALE

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com