![]() |
Kalbim Kırık Kalsın...~Kaçak Cadı~ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalbim Kırık Kalsın...~Kaçak Cadı~Seni sevmekti beni özgür kılan, o yüzden hala bu aşka tutunuyorum ![]() 110zledimsenifm8 ![]() Sen yüreğimin bir türlü bulunmayan adresinde, çocukluğuma ait bir iz gibisin ![]() ![]() Seni sevdiğimi inkar etmek, kendimden kaçmaktır ![]() ![]() ![]() Zaman geçtikçe daha iyi anlıyor insan kalbinin acısını ve senden kalan ne varsa, daha fazla vuruyor yüreğimi ![]() ![]() Bugün henüz gelmemişti, dünlerde bir yerde sana ait hayallerim vardı; olmadı! Demek ummakla olmuyormuş; akışına bırakmalı! Hayat insana neler getiriyor, değil mi? Kimin aklına gelirdi böyle savrulacağımız? Kimin dili varırdı, ayrılığı bizimle aynı cümle içinde kullanmaya? Şimdi ne basit söyleniyor, değil mi? Ayrıldılar! Ayrıldık! Evde ekmek bitmiş gibi, ayakkabın eskimiş gibi, dile öyle yavan bir sözcük oturuyor işte: Ayrıldık! Kalbim kırgın hala, sakın düzeltmeye çalışma, bırak öyle kalsın! Kendini onarmaya çalışan kalplerin daha çok kırıldığını bilirim ![]() ![]() ![]() Aklım, kalbimin çektiklerinden ders alsın ki; bir daha aynı hataları yapmasın ![]() ![]() ![]() Kalbim dağınık kalsın benim, çalışma odam, mutfakta duran kahve fincanlarım dağınık kalsın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|