Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelmeleri, sessizce, sevdim

Sessizce Gelmeleri Sevdim...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sessizce Gelmeleri Sevdim...

Sessizce gelmeleri sevdim

Farkinda olmadan gozlerinde erimeleri, saclarini oksamalari,yuregine akip, benim olan her seyi yuregine birakip kendimi yuregine hapsetmeleri sevdim

Her gece yildizlara resmini cizerken gozyaslarimi gizlemeleri sevdim

Seni yuregime kazirken yazilmamis sarkilari soylemeyi sevdim

uykusuz gecelerimde hayallerime koyup ruyalarimi susleyisini sevdim

Dinmeyen hasret,bitmek bilmeyen bir ozlemle sarildim yoklugunda gecelere

Yuregime koydugum sende tanidin beni,tutkunu oldugum gozlerinde erirken bulacaksin beni

Simdi bir damla gozyasiyim gozlerinin derinliklerindeIstersen birak yanaklarindan suzulup dudaklarinin arasina dolayim, istersen dokulup yerlere,parcalara bolunup topraklara karisayimYoklugunda nasil ki huzunler dolarken her gece yuregime, nasil ki yoklugunla her gece yaslar sirdasim olurken, nasil ki yoklugunla yaslar yanaklarimdan suzulup dudaklarimin arasinda olurken, ben yavas yavas eriyip yudum yudum tukenirken ne yikilmalarima nede gozyaslarima dur diyemedim Ne yoklugunla aglamayi ben sectim, ne seni ozlemeyi ben sectim, nede seni sevmeyi ben sectim

Ayrilik siirleri, olum siirleri yazarken hayata nefretle bakip kin kusarken, simdi sevda sozleri yazan yuregime dur diyemiyorumYoklugun yuregime prangalar vururken goremeyecegim gozlerini,dokunamayacagim saclarini, erisemeyecegim seni yuregimin en guzel yerine koydumIstersen cikip git yuregimden, istersen bendeki seni,istersen bendeki benide alip gitKendime bile soylemekten korktugum seni ne kadar cok sevdigim sozcukleride alip git

Ben seni birakip gidemiyorumNereye gitsem,nereye baksam hep yollarim yuregine cikiyor

Dedim ya candamaRIM benim gucum yok gitmeye, senin gucun varsa gitGiderken bende olan benide alip yuregine koyup oyle git olurmu?Oyle bir git ki, giderken senli ruyalarimi birak,gokyuzunde dogan yildizimi birak,yazilmamis siirlerimi, soylenmemis sarkilarimi birak,usuyen yuregimi birak bende kalsinlarBen onlari ruyalarima dolan dudaklarinla isitirim, geceleri birak oyle git uykuda kalayim

Bir gun yuregin burkulursa,kalbin sizlayip gozlerine yaslar dolarsa gel beni uyandir

Ben senden habersiz yureginin bir kosesinde uyuyor olacagim, yavas uyandir olur mu ?

Yureginden tekrar duserim diye cok korkuyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com