![]() |
Sessizce Gelmeleri Sevdim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sessizce Gelmeleri Sevdim...Sessizce gelmeleri sevdim ![]() ![]() ![]() Farkinda olmadan gozlerinde erimeleri, saclarini oksamalari,yuregine akip, benim olan her seyi yuregine birakip kendimi yuregine hapsetmeleri sevdim ![]() ![]() ![]() Her gece yildizlara resmini cizerken gozyaslarimi gizlemeleri sevdim ![]() ![]() ![]() Seni yuregime kazirken yazilmamis sarkilari soylemeyi sevdim ![]() ![]() ![]() uykusuz gecelerimde hayallerime koyup ruyalarimi susleyisini sevdim ![]() ![]() ![]() Dinmeyen hasret,bitmek bilmeyen bir ozlemle sarildim yoklugunda gecelere ![]() Yuregime koydugum sende tanidin beni,tutkunu oldugum gozlerinde erirken bulacaksin beni ![]() ![]() Simdi bir damla gozyasiyim gozlerinin derinliklerinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrilik siirleri, olum siirleri yazarken hayata nefretle bakip kin kusarken, simdi sevda sozleri yazan yuregime dur diyemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni birakip gidemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Dedim ya candamaRIM benim gucum yok gitmeye, senin gucun varsa git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gun yuregin burkulursa,kalbin sizlayip gozlerine yaslar dolarsa gel beni uyandir ![]() ![]() Ben senden habersiz yureginin bir kosesinde uyuyor olacagim, yavas uyandir olur mu ? Yureginden tekrar duserim diye cok korkuyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|