![]() |
Agla Sevdigim Ben Basladim Bile....... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Agla Sevdigim Ben Basladim Bile.......Sen simdi koyu fLoresan ISIKLARININ aLtında gözyasLarınLa vedaLasıyorsundur, ugurLuyorsundur gözyasLarını bosLuga dogru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() siradan oLmayisimiza ve anLasiLamayan askimiz adina agLa, sakin ha siradan akmasin gözyasLarin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agLa sevgiLi agLa, agLa ki daha da cok anLayasin benim anLatamadikLarimi sana, agLa ki gözyasLarin kazisin anLasiLmayan beni gözLerine, gözyasLarini yüregine akitircasina agLa ![]() ![]() ![]() ![]() oLamadik, oLmak istemedik degiL, denemedik degiL, sabretmedik degiL, oLamadik iste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() baziLari anLasiLamaz ve anLatamazmis biz onLardaniz galiba ![]() ![]() ![]() ![]() sen simdi kiziyorsundur bitmekteki bana, rahat birak beni, karistirma kafami daha fazLa diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birakiyorum sevgiLi aciz yaraLi yarimLa buLusmaya gidiyorum biLinmeyene dogru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oLmadi be sevgiLi biz hic tam oLamadik ![]() ![]() ![]() ![]() baziLari yarimda yasayabiLirken biz hep tam oLmaya caListik ama oLamadik iste, oLmaya caLismadik degiL oLamadi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yarimLar vardir ya sevgiLi, bütüne bagLanamayan biz onLardaniz gaLiba! gücLü tarafLarimiz var bizim sevgiLi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yarali tarafLarimiz var bizim sevgiLi, dokunusLarLa umuda bagLayabiLdigimiz sen ve ben variz yarina dair;gözyasLarini erteLeyemeyecek kadar yaraLanmis yumusak tarafLarimiz var bizim sevgiLi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ikiye böLünmüsüz sevgiLi tam oLdugumuzu zannederken hep yanLis yariLarimizi birLestirip baska bir yarimi oLusturmusuz megerse ![]() yaraLi, dizLeri kanayan, acimis tarafim, yaraLi dizLeri kanayan seni arzuLarken agLamadin biLe ![]() ![]() sen uykuya daLdiktan sonra severdi haLbuki dizLeri yarali, ici burkulmus, gözleri yasli yarim senin öteki yarini ![]() ![]() ![]() ![]() hic tam oLamadik sevgiLi hep yaraLi veya gücLü zavaLLi yarimLari oLusturduk biLemeden ![]() ![]() ![]() ![]() ama agLa sevgiLi; birdaha hic birzaman tam oLamayacagin gercegini göz ardi etmeden, öteki gücLü yarina gözyasLarinin sihirLi dünyasini ögreterek sonsuza dek agla ![]() |
![]() |
![]() |
|