![]() |
Bizi Kaybettik ! Başımız Sağ Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bizi Kaybettik ! Başımız Sağ Olsun![]() Ağlama! Ölen ile ölünmezmiş ![]() ![]() ![]() Yas tutmak yakışmaz ne sana nede bana ![]() 'B i z e' diyemedim farkındamısın? Çünkü bizi kaybettik ![]() ![]() ![]() O sonsuz bellediğimiz AŞK şimdi musalla taşında uzanmış yatıyor ![]() ![]() ![]() AŞKın büyüsüne kapılıp BİZİ sonsuz sandık ama yanıldık ![]() ![]() ![]() Herşey fanidir ![]() Yüce Yaradan istisna! Ömrü bu kadarmış ![]() ![]() ![]() ![]() Sakın i s y a n etmeyesin (!) Aksine seni BİZde yaşayabildiğin için şükredesin ![]() ![]() ![]() BİZ varken herşey SENdi benim için ![]() ![]() ![]() Gece sen gündüz sen uyku sen rüya sen ![]() ![]() ![]() SEN h e r ş e y d i n ! Herşeyimdin( ![]() ![]() ![]() Şimdi BİZi kaybettik ya herşeyin herşey olduğunu ama SEN olmadığını farkediyorum( ![]() ![]() ![]() Gece bir başka görünüyor gözüme gündüz bambaşka ![]() ![]() ![]() Soğukluğu daha yeni kavrıyorum ![]() BİZ varken ü ş ü m e z d i m ![]() ![]() ![]() Şimdi herşey yasını tutuyor BİZin ![]() Geceler ağlıyor gündüzler ağlıyor güneş sıcaklığını yitiriyor ![]() ![]() ![]() Soğuyor dünya ![]() ![]() ![]() Soğuyor evim ![]() ![]() ![]() Soğuyor yatağım ![]() ![]() ![]() Ve soğuyor bedenim ![]() ![]() ![]() Kalbimde soğuyup buz kesiliyor ![]() Söküp atsan kırılacak ve kesecek (!) ruhumu ![]() ![]() ![]() BİZin ölümü kışı getirdi adeta ![]() BİZi nasıl bilirdin sen söyle ![]() ![]() ![]() Yada sus (!) söyleme ![]() Ölünün ardından konuşmak olmazmış ![]() ![]() ![]() 'İyi bilirdik' de ve hakkını h e l a l eyle ![]() BİZ bana acıyıda yaşattı tatlıyıda ![]() Benden yana hakkımın helali h o ş olsun ![]() ![]() ![]() Unutma sakın (!) Her kışın ardından ilk bahar gelir ![]() ![]() ![]() Sana bensiz ilk baharlar diliyorum ama aynısını sen bana dileme ![]() ![]() ![]() BİZi kaybettim ve gömdüm ama SENi kaybedip gömemedim! Bütün ilk baharlar senin olsun ![]() Bütün kışlar bana kalsın bundan böyle ![]() ![]() ![]() Hey gidi yakan güneş hey ! Kendinden utan ![]() ![]() ![]() Dev buzulları eritip kibirlenen sen yüreğimin buzunu çözemedin ![]() ![]() ![]() Ü Ş Ü Y O R U M ( ![]() ![]() ![]() - 19 ![]() ![]() 17:22 | SEDA | ALINTI |
![]() |
![]() |
|