Arbede...~Kaçak Cadı~. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arbede...~Kaçak Cadı~.polarisbyarhcamtilnaadvk6 jpgBiri vardı, ona hiç bir şey yapmadım ama o beni ölesiye sevdi, biri vardı çok emek verdim ve karşılığını aldım ![]() ![]() Ve biri vardı ona da çok emek verdim ama o beni hiç sevmedi![]() Bundan ne sonuç çıkarmalı ki?![]() ![]() Yürüyorum yolda ve ne yapacağımı bilmiyorum Sanırım eve gidip biraz üzülürüm![]() ![]() Biraz şarkı dinlerim, biraz düşünürüm, düşündükçe nefret akıtırım Bir mesaj atarım ve birini kırarım![]() Hiç üzülmem, rahatlarım![]() ![]() ![]() Anlıyorum ![]() ![]() ![]() Ben öldükten sonra kıymete bindim!![]() Ellerini hatırlıyorum, hani şu beğenmediğin ellerini ![]() O elleri tutabilmek için birinin hayatını feda edeceğini bilmediğin ellerini !![]() Tutamayacağımı bildiğim ellerin için ellerimin birine senin adını verdim Boş banklarda otururken ellerimi parmaklarımın arasından geçirip otururdum hiç farkettin mi?![]() Yok yok ![]() Böyle olmayacak bir an önce eve gitmeliyim, hatırlasana ben ellerimi bir arbedede kaybetmiştim !![]() ![]() |
|
|
|