![]() |
Palyaço... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Palyaço...![]() Gözyaşı altında kalmış bir aşkın mahzun yürekli sevdalılarıydık biz ![]() ![]() ![]() Namağlup savaşçıları oynuyorduk ama yaralarımız çok eskiden kalma;çok derindi! Tek yapabildiğimiz, dilimizde bıçaktan keskin sözler,gözlerimizde yürek delen bakışlar; Birbirimizi daha çok daha çok kanatmaktı; ruhlarımızda yeni yeni yaralar açarak ![]() ![]() ![]() Ama farkındayım; Ben her gün senden biraz daha fazla ölüyor, biraz daha fazla yorgun oluyordum; Sonuçta ben, öte yandan seni sevebilmek için de çabalıyordum! Ömrünü topa tutup anılarına misillemeler yaparken en çok kendi yüzümü acıtıyordum ![]() Senin bıkkınlığınsa kendini sevmek zorunda olmandan kaynaklanıyordu; Kendini bir sevsen, yarısını kül ettiğin aşkımla beni de sevmen gerekiyordu! Biliyorum! Daha ilk günden biliyordum; Ben ölüyor, ben yoruluyordum seni sevmekten; Aslında hükmen yenik bir palyaçoya karşı oynuyordum ![]() ![]() ![]() Seni sebebim yapmıştım, sebepsizliklerimin içinde ![]() ![]() ![]() Ve sen teslim olup yenilmişliğine; geçmişine Ağlayarak çekip gittin ![]() ![]() ![]() Korkuyordun anlıyorum, Aşkın üstesinden gelip birisini sevmekten ![]() ![]() ![]() Şimdi ben aşka da zamana da yenildim, Artık savaş yok! Biliyor musun? Sen bundan sonraki bana ve tüm yalan olacaklara; Hükmen yenik bir palyaço hediye ettin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|