![]() |
Bir Ayrılık Sadece...~Kaçak Cadı~ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Ayrılık Sadece...~Kaçak Cadı~Üzüntülerim var dinmeyen gözyaşlarım bitmeyen zulümler var Vuslat mı hasret mi yaşadığım bilemiyorum Varsa çektiğim söyle bende bileyim Sen mesut ol kahrını çeker yüreğim Umutlarım yıkık kırk yaşında gibiyim Kalbim kırık nereden bilesin ki ben ne hallerdeyim Sevdamın adı unutmak olsaydı adını buharlanmış camlara yazardım , Ben seni yüreğime işledim tel tel nakış nakış Huzur veren bakışların nerede şimdi Teselli eden bakışların nerede şimdi Terk edilmiyor ki çekip te gitsem Anıları hatıraları bir çırpıda silsem Acılar mesken kurdu yüreğime senden sonra Ne yana baksam bir garip ağlıyor Ah çekenler sanki geceyi inletiyor , Uyku nasıl girsin gözlerime Bahçelerde dikenler büyüyor şimdilerde Geceye hüzün çöker ellerimde hilal yok Gurbet olur buralar bana göçer giderim Bir köşeye çöker gelmesen de ben beklerim Sözlerin en güzeli sana aittir Terk ettiğim sevdalar sırtımdan vurdu beni Kim bulacak kaybolup ta yiteni Umuduma katık ettiğim hayallerimde Tadını bilmediğim sevgileri bana tattırdın da , Sevmelerin anlamını işte o an anladım ben Aşkın semasına uçurmuştun ya beni Yüzüme tebessümleri yerleştirmiştin ya Yak beni aşkın ateşinde bas bağrına Kırık dökük de olsa dilsizliğimden anla beni Suskunluğumdan anla beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hüznümü öylece bırakıp yüreğine, Usulcacık kayıp gideceğim yıldızlar gibi Yalnız sevdan kalacak,hasretinle, Gözlerimde yağmurlar,sessiz ![]() ![]() ![]() Bir martının sessiz çığlığında ara beni, Gökyüzünde umut umut ben varmışım gibi, Hoyrat rüzgarlara sor, sana olan sevdamı; Hasret ektim sevdana,,gideceğim şimdi ![]() ![]() Umutlarım tükenecek sensizliğimde, Solacak sevdanla suladığım çiçeklerim ![]() ![]() ![]() ve ![]() ![]() Solan bir yaprak gibi,savrulup gideceğim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|