Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldanma, görünüşüme

Görünüşüme Aldanma!

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Görünüşüme Aldanma!

Görünüşüme Aldanma!

Gördüğüne aldanma, o ben değilim Ardımda duran koca bir hayatla yoğruldum Kaç sevdanın izi durur avuçlarımda, ben aşkla kendime savruldum

Bilmeyene uzaktan hoş gelir davulun sesi, kanma; gülüşüme acılar sakladım Kaç savaş meydanında cenk ettim, yine de devrilmedim; ayaktayım

Gözlerim, yüzümden yaşlıdır Bakmasını bilenler görecektir Duvarlarımı geçebilirsen eğer; emin ol, sunacağım cennettir

Görünüşüme aldanma, çapkın dururum Her gece o maskeyi çıkarır, yastığıma sarılıp yalnız uyurum

Dilimden geçenler, gönlümdekidir Yalana, dolana saplanamam Bazen kahkaham sahtedir, onunla bile gözyaşımı saklayamam

Parmak izim gibidir sesim, nereye gitsem bulunurum Bir şarkı takılıdır dilimde, onu söylerken her şeyi unuturum

Notalar tanır beni, türküler bilir Kederimi de, sevincimi de ezgilere saklarım Dikkatle dinlersen duyacaksın, ben hayatı müzik gibi yaşarım

Sevda dediğin nedir? Biraz tebessüm, biraz acı! Geçmişse ömrün baharı; bir hüzün kalır yüzde, bir de kalpte o derin sancı!

Küçük şeyleri severim, büyükler nasılsa ölür Kim baki kalır bu dünyada? Şöyle bir bak etrafına, gün gelir, taş bile çürür

Ben yüreğim kadarım, ötesini bilemem Haşmetli duruşuma kanma, karıncayı bile incitemem Vur diye beklemem ama gafil avlanmışsam, intikam peşine de gidemem

Yaşadıklarımdan dersler aldım, tüm hazinem budur benim Biriktirdiğim sevdalarım, dostluklarım var cebimde; giderken ancak onları götürebilirim

Görünüşüme aldanma, o ben değilim iki gözüm! Ben de yüreğiyle yaşayan kadınlardan biriyim Aşk uğruna bin parçaya bölünürüm; yetmezse, yolunda ölürüm!

Candan Ünal

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com