Görünüşüme Aldanma! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Görünüşüme Aldanma!Görünüşüme Aldanma! Gördüğüne aldanma, o ben değilim Ardımda duran koca bir hayatla yoğruldum Kaç sevdanın izi durur avuçlarımda, ben aşkla kendime savruldum![]() Bilmeyene uzaktan hoş gelir davulun sesi, kanma; gülüşüme acılar sakladım Kaç savaş meydanında cenk ettim, yine de devrilmedim; ayaktayım![]() Gözlerim, yüzümden yaşlıdır Bakmasını bilenler görecektir Duvarlarımı geçebilirsen eğer; emin ol, sunacağım cennettir![]() Görünüşüme aldanma, çapkın dururum Her gece o maskeyi çıkarır, yastığıma sarılıp yalnız uyurum![]() Dilimden geçenler, gönlümdekidir Yalana, dolana saplanamam Bazen kahkaham sahtedir, onunla bile gözyaşımı saklayamam![]() Parmak izim gibidir sesim, nereye gitsem bulunurum Bir şarkı takılıdır dilimde, onu söylerken her şeyi unuturum![]() Notalar tanır beni, türküler bilir Kederimi de, sevincimi de ezgilere saklarım Dikkatle dinlersen duyacaksın, ben hayatı müzik gibi yaşarım![]() Sevda dediğin nedir? Biraz tebessüm, biraz acı! Geçmişse ömrün baharı; bir hüzün kalır yüzde, bir de kalpte o derin sancı! Küçük şeyleri severim, büyükler nasılsa ölür Kim baki kalır bu dünyada? Şöyle bir bak etrafına, gün gelir, taş bile çürür![]() Ben yüreğim kadarım, ötesini bilemem Haşmetli duruşuma kanma, karıncayı bile incitemem Vur diye beklemem ama gafil avlanmışsam, intikam peşine de gidemem![]() Yaşadıklarımdan dersler aldım, tüm hazinem budur benim Biriktirdiğim sevdalarım, dostluklarım var cebimde; giderken ancak onları götürebilirim![]() Görünüşüme aldanma, o ben değilim iki gözüm! Ben de yüreğiyle yaşayan kadınlardan biriyim Aşk uğruna bin parçaya bölünürüm; yetmezse, yolunda ölürüm!Candan Ünal |
|
|
|