Sen Benim.... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen Benim....SEN BENİM Aşkım ![]() ![]() Bebeğim ![]() ![]() Canım ![]() ![]() Çarem ![]() ![]() Dünyam ![]() ![]() Eşsizim ![]() ![]() Fırtınam ![]() ![]() Geleceğim ![]() ![]() Hayat Arkadaşım ![]() ![]() Işığım ![]() ![]() İlkim ![]() ![]() Jokerim ![]() ![]() Kalp Atışlarım ![]() ![]() Limanım ![]() ![]() Mucizem ![]() ![]() Nefesim ![]() ![]() Olmazsa Olmazım ![]() ![]() Özlemim ![]() ![]() Pırıltım ![]() ![]() Rotam ![]() ![]() Sebebim ![]() ![]() Şansım ![]() ![]() Tılsımım ![]() ![]() Uğurum ![]() ![]() Ümitlerim ![]() ![]() Vazgeçilmezim ![]() ![]() Yasama hevesim ![]() ![]() ZAFERLERİM ![]() ![]() ![]() AŞKIMSIN ![]() ![]() Bunun ötesi yok bunu açıklayacak başka bir kavramda yok BEBEĞİMSİN ![]() ![]() Bir anne bebeğinin üzerine nasıl titriyorsa bende sana öyleyim, gözümden sakınıyorum seni CANIMSIN ![]() ![]() Evet sen canımın canı kanımın kanı yüreğimin yüreği nefesimin nefesisin ÇAREMSİN ![]() ![]() Her derimi bir şekilde seninle çözüyorum Senin sevgin bana güç katıyor![]() ![]() ![]() DÜNYAMSIN ![]() ![]() Mutluluğum hüznüm tebessümüm acım hepsini herşeyi sende yaşıyorum sen minicik ama kocaman? Dünyamsın benim EŞSİZİM ![]() ![]() Sen teksin işte TEKTANEMSİN BENİM ![]() ![]() Eşsizsin varlığınla ruhunla bakışınla gülüşünle dokunuşunla bitanesin FIRTINAM ![]() ![]() Hayatıma girdiğin ilk zamanlarda sevdan basımı öylesine döndürdü ki fırtınam oldun beni oradan oraya sürükleyip sersemlettin ![]() GELECEĞİM ![]() ![]() Bunca zaman yalnızdı bu ruh![]() ![]() Dile kolay sensiz geçen onca sene, ama artık sen varsın sen geleceğimsin![]() ![]() HAYAT ARKADAŞIM ![]() ![]() Bir insanin hayatında anne baba ve kardeşlerinden sonra en önemli şahıstır eşi![]() ![]() Sende benim için bu çekilmezi hayatta arkadaşım olacaksın inşallah ![]() IŞIĞIM ![]() ![]() Seni ilk tanıdığımda dipsiz bir kuyudaydım sanki Kapkaranlık soğuk bi kuyu SEN BENİM IŞIĞIM OLDUN ![]() ![]() Hemde Işıkların En Güzelisin Çünkü Sadece Doğru Ve Güzel Olan Herşeyi Aydınlattın Bana Sevgin Ve Güveninle ![]() ![]() İLKİM ![]() ![]() Sanırım anladın bunu hayatımdaki bütün ilklere sen sahipsin ve UNUTMA İLKLER İZ BIRAKIR VE İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ![]() ![]() ![]() JOKERİM ![]() ![]() Hayat bazen kafa bulur ya bizimle ya da kafa bulduğunu zanneder iste sen kaybettiğimi sandığım o anlarda, hep yanımda oldun sayende yeniden kazandım ![]() ![]() Jokerim oldun KALP ATIŞLARIM ![]() ![]() Bu kalp sensizken atmaya korkuyor sen benim kalbimin en heyecanlı en hızlı en yavaş ritmisin yaşamam için gereklisin ![]() LİMANIM ![]() ![]() Çaresizce yüzerken hayat denilen bu koca denizde, sığınacak bir liman bulamamıştım o amansız fırtınalarda AMA SEN ÇIKAGELDİN LİMANIM OLDUN SANA SIĞINDIM MUCİZEM ![]() ![]() İnanılması güç olaylardır mucizeler ve gerçek ötesi varlıklar olur o mucizelerde İste tipki sen! Hayat bana senin gibi bir mucize sundu Anladım ki ben özelim ki seni yolladı Rabbim bana NEFESİM ![]() ![]() Sen olmadan bu kalp atmıyor demiştim Atmayan bir kalp nasıl nefes sağlar? Varlığımsın ![]() ![]() ![]() OLMAZSA OLMAZIM ![]() ![]() Her insanın hayatında olmazsa olmazları vardır Kiminin içkisi kiminin kahvesi kimininse ufacık oyuncağı ![]() ![]() Sende benim olmazsa olmazımsın ÖZLEMLERİM ![]() ![]() Özlediğim herşeyi sende buluyorum Çocukluğumu, yaramazlıklarımı, korkmadan ağlamayı ![]() ![]() PIRILTIM ![]() ![]() Hani her zaman dersin ya gözlerin parıldıyor diye İste canım bu parıltıların sebebi sensin İyi olan güzel olan herşeyi varlığınla aydınlatıyorsun ROTAM ![]() ![]() Nereye gideceğimi bilmiyordum senden önce bir hedefim bir amacım yoktu Ama sen rotam oldun ve artık hayatı hedefledim SEBEBİM ![]() ![]() Her şeyin bir sebebi var ya! Benimde şimdi mutlu olmamın başarılı olmamın gülmemin sebebi sensin ![]() ŞANSIM ![]() ![]() Hayattaki en büyük şansımsın Seni hak ettiğim için şanslıyım TILSIMIM ![]() ![]() Sen sihirli bir değnekle geldin sanki bana Aşkın sihrini öylesine güzel yaşattın, öylesine döndürdün ki başımı tılsımım oldun UĞURUM ![]() ![]() Uğur böceğim benim sen benim uğurumsun işte Yanımda olmasan bile varlığın bana uğur getiriyor Senin varlığınla inandığım değerler uğruna savaşıp mücadele ediyorum Ve korkmuyorum çünkü sen varsın ![]() ![]() ![]() ÜMİTLERİM ![]() ![]() Beklentilerim hep senin üzerine kurulu hayattaki tek ve en büyük ümidimsin![]() ![]() UNUTMA İNSANLAR ÜMİT ETMEDEN YAŞAYAMAZLARMIŞ ![]() ![]() ![]() VAZGECİLMEZİM ![]() ![]() YARDAN GEÇİLMEZ DERLER YA BENDE SENDEN GEÇEMEM bu yeter sanırım YAŞAMA HEVESİM ![]() ![]() Senin sevginle yeniden tutundum hayata![]() ![]() ![]() ![]() ZAFERLERİM ![]() ![]() İşte Bu Ya Seni Anlatan En Önemli Kelime Bu Belkide![]() ![]() Sende Kazandım Her Şeyi![]() ![]() Aşkımı, Sevgimi, Güveni, Saygıyı, İnancı, Mutluluğu, Hüznü Bile![]() ![]() -alıntı- |
|
|
|