![]() |
?Seni Seviyorum?Un Ték Muhatabısın Sen... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ?Seni Seviyorum?Un Ték Muhatabısın Sen...İçimden İçine Kaç Kelimem Varsa Hepsi Senin Aslında ![]() ![]() Kaç mevsim sarardı yokluğun? Hani uzanırdın pencerenden ve bakardın boşluğa ![]() ![]() ![]() İçinde dipsiz bi oyuk açılır caddenin kasislere boğulurdum şah damarımda bir sızıntımı var sanki içimden bi kayan İşte karanlığın tarifinde gezerdim seninle sen bensiz kahkahalada boğulurdun ben sessiz çığlıklarda ![]() Gökyüzünde adın belirdi hadi dön ve bak ![]() ![]() ![]() Bak orda gördünmü denizi maviliğinden vazgeçmiş gün batımında sessiz sedasız ilkiniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen bazen gelirdin kapıma sebebi dursun sen gelirdin işte tamda sende kaybolmak istediğimde elsiz ayaksız düşerdim içine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerimden sızan kızıl mürekkeple kalırdım ardın sıra? Uzandığım minderde kalırdı izin sonra saçlarını sayardım ![]() ![]() ![]() Eskaza muhabbetlere kalır sonra hiç susmadığım kadar konuşurdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşittim sözlerimi duyma diye seni konuştum yalnızlığın tam ortasında? Ve yıkadım geceyi benden? Daha afilli cümeleler kurmak için provalar yaptım hayalinle ![]() Zaten kim kaldı ki ondan başka? İşte son tezkere verildi ruhuma istila edildi dilim? Geceye akıttıklarımdan damlayan varmı eline ve sustuğum cümlelerden duyan varmı içinde? Sonu olmayan bir duayla yalvarıyorum Ona duyar biliyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|