![]() |
Dokunma Bana.. Uzak Dur! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dokunma Bana.. Uzak Dur!![]() Eskiden küçük bir tebessüm beni mutlu etmeye yeterdi ![]() ![]() Her şey öyle çok değişmiş ki Ne ben bir tebessüm görüyorum, ne de artık tebessümler beni mutlu ediyor ![]() ![]() Artık gülümsemeler canımı yakıyor, bakışlar kalbimi sızlatıyor ![]() ![]() Nasıl geldim bu hale bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Yaptığım yolculuklar mı yanlıştı yoksa, Yoksa gönlümün kapısından içeri aldığım insanlar mı yanlıştı ![]() ![]() " Sen varken gücüm olurdu zaman akmadan dururdu hatırlasana ![]() ![]() ![]() Bana huzur veren şeyler artık canımı alıyor ![]() ![]() Beni mutlu eden şeyler artık canımı yakıyor ![]() ![]() Benim güçlü olmamı sağlayan şeyler artık beni yerden yere vuruyor ![]() ![]() Hiç bir tesellinin faydası yok artık ![]() ![]() Kim ne yaparsa yapsın geçmişimden gelenlere yüreğimin kapılarını aralayamıyorum ![]() ![]() ![]() Bir anda yok ediyorum içimdeki her şeyi ![]() ![]() Öldürüyorum o eski, bana ve ona ait her şeyi ![]() ![]() ![]() " Şimdi eskiye döner mi dönsede buna değer mi cevaplasana ![]() ![]() ![]() Gidebilirsiniz hayatımdan ![]() ![]() Belki de çoktan gitmişsiniz ![]() ![]() ![]() Yinede ; Uzak durun benden kimseyi istemiyorum, canımı yakamıyacak hiçbir canlı ![]() ![]() ![]() Yaralarımı zor da olsa saracağım kanımı donduracağım, yeter bu kadar kan kaybı ![]() ![]() " Artık Ben Vazgeçtim Yalnızlığı Seçtim Her şey Bitti Anlasana Dokunma Bana ![]() ![]() Varsa adam gibi yürekten değer verecek buyursun girsin yüreğime ![]() ![]() Varsa diliyle değil herşeyiyle yanımda olacak, benimde içten gülebileceğimi gösterecek biri ![]() ![]() ![]() Özgür bırakıyorum yüreğimi, düşüncelerimi ve benliğimi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|