![]() |
Güvendiğim Herkes Bir Bir Gittiğindendir Belki ~ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güvendiğim Herkes Bir Bir Gittiğindendir Belki ~Güvendiğim herkes bir bir gittiğindendir belki ~ Bu aralar sık sık yalnız kalır oldum ![]() ![]() Sık sık odamda sessizce ağlar ![]() ![]() Kimseye hiç bir şey anlatmaz oldum ![]() ![]() Kimselerede karışmaz ![]() ![]() Kendi halinde ![]() ![]() Ama kimsesiz gibi ![]() ![]() Yalnız sadece yalnız ![]() ![]() Korkar oldum düşündüklerimi söylemekten ![]() ![]() Birilerine iyilikleri için bile olsa bir şeyler yapmaktan ![]() ![]() Birileri için çabalamaktan ![]() ![]() Onları dinlemekten ve fikir vermekten ![]() ![]() Korkar oldum işte ![]() ![]() Anlatamaz oldum derdimi ![]() ![]() ![]() ![]() Neden mi bu hale geldim ![]() ![]() Neden mi bu kadar soyutladım kendimi ![]() ![]() Ve yalnızlığı seçtim ![]() ![]() Bir bir gittiler çünkü ![]() ![]() Her arkamı döndüğümde iş çevirdiler iyiliği için uğraştıklarım ![]() ![]() Kendimden çok onları düşündüklerim bencilleştiler bana karşı her ne olduysa ![]() ![]() Yaralarımı sarsınlar diye beklediklerim daha çok tuz bastılar her defasında ![]() ![]() Ve ben böylesine ürkek oldum ![]() ![]() Yeniden birileri incitmesin diye ![]() ![]() Dedim ya her güvendiğim sırtının dönüp bir bir gittiğinden ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|