Prof. Dr. Sinsi
|
Seni Kazanmak......
Aşkım Bebeğim Canım Çarem Dünyam Eşsizim Fırtınam Geleceğim Hayat Arkadaşım Işığım İlkim Jokerim Kalp atışlarım Limanım Mucizem Nefesim Olmazsa olmazım Özlemim Pırıltım Rotam Sebebim Şansım Tılsımım Uğurum Ümitlerim Vazgeçilmezim Yaşama hevesim Zaferlerim 
Aşkımsın Bunun ötesi yok, bunu açıklayacak başka bi kavram da yok
Bebeğimsin Bir anne, bebeğinin üzerine nasıl titriyorsa, ben de sana öyleyim Gözümden sakınıyorum seni
Canımsın Evet sen canımın canı, kanımın kanı, yüreğimin yüreği, nefesimin nefesisin
Çaremsin Her derdimi bir şekilde seninle çözüyorum Senin sevgin bana güç katıyor
Dünyamsın Mutluluğum, hüznüm, tebessümüm, acım; hepsini, herşeyi sende yaşıyorum Sen minicik ama kocaman dünyamsın benim
Eşsizim Sen teksin işte
Fırtınam Hayatıma girdiğin ilk zamanlarda sevdan başımı öylesine döndürdü ki, fırtınam oldun Beni ordan oraya sürükleyip sersemlettin
Geleceğim Bunca zaman yalnızdı bu ruh Dile kolay 19 sene ama artık sen varsın, sen geleceğimsin
Hayat Arkadaşım Bir insanın hayatında; anne,baba ve kardeşlerinden sonra en önemli şahıstır eşi Sen de benim için bu çekilmezi hayatta arkadaşım olacaksın inşallah
Işığım Seni ilk tanıdığımda dipsiz bir kuyudaydım sanki Kapkaranlık, soğuk bir kuyu Sen benim ışığım oldun Hem de ışıkların en güzelisin Çünkü sadece doğru ve güzel olan herşeyi aydınlattın bana sevgin ve güveninle
İlkim Sanırım anladın bunu, hayatımdaki bütün ilklere sen sahipsin ve unutma! İlkler iz bırakır ve iz bırakanlar da unutulmaz
Jokerim Hayat bazen kafa bulur ya bizimle ya da kafa bulduğunu zanneder İşte sen kaybettiğimi sandığım o anlarda hep yanımda oldun, sayende yeniden kazandım, jokerim oldun
Kalp Atışlarım Bu kalp sensizken atmaya korkuyor Sen benim kalbimin en heyecanlı, en hızlı, en yavaş ritmisin Yaşamam için gereklisin
Limanım Çaresizce yüzerken hayat denilen bu koca denizde, sığınacak bir liman bulamamıştım o amansız fırtınalarda Ama sen çıkageldin, limanım oldun, sana sığındım
Mucizem İnanılması güç olaylardır mucizeler ve gerçek ötesi varlıklar olur o mucizelerde İşte tıpkı sen! Hayat bana senin gibi bir mucize sundu Anladım ki ben özelim, seni yolladı Tanrım bana
Nefesim Sen olmadan bu kalp atmıyor demiştim Atmayan bir kalp nasıl nefes sağlar? Varlığımsın Gitme
Olmazsa Olmazım Her insanın hayatında olmazsa olmazları vardır Kiminin içkisi, kiminin kahvesi, kimininse ufacık oyuncağı Sen de benim olmazsa olmazımsın
Özlemlerim Özlediğim herşeyi sende buluyorum Çocukluğumu, yaramazlıklarımı, korkmadan ağlamayı 
Pırıltım Hani her zaman dersin ya gözlerin parıldıyor diye İşte bebeğim, bu parıltıların sebebi sensin İyi olan, güzel olan herşeyi varlığınla aydınlatıyorsun
Rotam Nereye gideceğimi bilmiyordum Senden önce bir hedefim, bir amacım yoktu ama sen rotam oldun ve artık hayatı hedefledim
Sebebim Herşeyin bir sebebi var ya! Benim de şimdi mutlu olmamın, başarılı olmamın, gülmemin sebebi sensin
Şansım Hayattaki en büyük şansımsın Seni hakettiğim için şanslıyım
Tılsımım Sen sihirli bir deynekle geldin sanki bana Aşkın sihrini öylesine güzel yaşattın, öylesine döndürdün ki başımı, tılsımım oldun
Uğurum Uğur böcüğüm benim Sen benim uğurumsun işte, yanımda olmasan bile varlığın bana uğur getiriyor Senin varlığınla inandığım değerler uğruna savaşıp mücadele ediyorum ve korkmuyorum, çünkü sen varsın
Ümitlerim Beklentilerim hep senin üzerine kurulu, hayattaki tek ve en büyük ümidimsin Unutma! İnsanlar ümit etmeden yaşayamazmış
Vazgeçilmezim Yardan geçilmez derler ya, ben de senden geçemem Bu yeter sanırım
Yaşama Hevesim Senin sevginle yeniden tutundum hayata O çok sevdiğim papatyalara, bayılarak yediğim çileklere yeniden gülerek baktım Hevesle, sevinçle yaşamayı öğrendim
Zaferlerim İşte bu! Seni anlatan en önemli kelime bu bence Sende kazandım herşeyi; aşkımı, sevgimi, güveni, saygıyı, inancı, mutluluğu, hüznü bile
Kısacası hayatı senle, sende kazandım 
Seni kazandım!
Ve sen en büyük zaferimsin   
|