![]() |
Bu Ara İhtiyacım Var Sana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Ara İhtiyacım Var SanaBugün Biraz Gerginim Yine Sesim Değişik Gelebilir Biraz Ama Sen Anlarsın Bana Katlanırsın ![]() ![]() Tuhaf Laflar Edebilirim Seni Belki Üzebilirim Ama Sen Susarsın Çünkü Beni Tanırsın ![]() ![]() ![]() Karıştım Yine Karmakarışığım ![]() ![]() Korkmamalıyım Sevdandan Yana Korkup Kaçmamalı ![]() ![]() Yoruldum Koşmaktan Önümü Görmeden Nereye Varacağımı Bilmeden ![]() ![]() ![]() Neydi Mutluluk Küçük Belkiler Mi? Gelip Geçici Hevesler Mi? Sen Miydin Yoksa Ben Peşinde Dolaşıp Ararken Nerede Olduğunu Elimi Uzatsam Tutabileceğim Kadar Yakınmış Oysa ![]() ![]() "Öyle Çabuk Kızma" Derdin Hep "Bu Kadar Da Kolay Alınma" O Zaman Beni Sar Hadi Sarıl Bana ![]() ![]() Değişmez Huylar Bilirsin Bir Kere De Sen Dene Alışmayı Ben Göğsüne Yatarken Öyle Derin Nefes Alma ![]() ![]() ![]() Tut Ellerimden Çek Çıkart İçimden Unuttuğum Her Ne Varsa ![]() ![]() Sevdaya Kapkara Bakan Yüreğime Işık Oldun Güneş Oldun Karanlık Gecelerime ![]() Öylesine İşliyorsun Ki İçime Her Hücrem Sana Her Zerren Bana Ait Oluyor Gitgide ![]() Kendimce Yalnızlığa Ait Hissedip Kendimi Sımsıkı Sarılmışken Ona Sarılmak İstediğim Senmişsin Aslında… Bu Ara İhtiyacım Var Sana Ellerimi Sakın Bırakma ![]() ![]() Bana Huzur Veren Tek Yer Senin Yanın Unutma ![]() ![]() ![]() Gün Varıncaya Kadar Sabaha Sakın Hiç Bir Yere Kalkma Fazla Birşey İstemem Sadece Dur Burda ![]() ![]() Giydirmek İstemiyorum Kelimelere Zarif Giysiler ![]() Gözlerime Bakarken Kalsa Diyorum Bakışların Gözlerimde Hiç Silinmese ![]() ![]() ![]() ![]() Korkmama İzin Verme Kaçıp Gitmeme Kendime Dönmeme ![]() ![]() alinti |
![]() |
![]() |
|