![]() |
Söylesene Bana; Seni Sensiz Sevmekten Öte Ne Yaptım Sana...? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Söylesene Bana; Seni Sensiz Sevmekten Öte Ne Yaptım Sana...?Bir öksürük parçalıyor ciğerlerimi ![]() ![]() ![]() Senin yokluğundan mı, Ya da annemden gizli gizli içtiğim sulardan mı bilemiyorum ![]() ![]() ![]() Bildiğim tek şey ; bir yokluk deliyor geçiyor yüreğimi ![]() ![]() ![]() Bir dua asılı kaldı dudaklarımın iki yakasında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söylesene bana, seni sensiz sevmekten öte ne yaptım sana? ![]() ![]() ![]() Bir düş öksüz kaldı yüzük parmağımın sensiz yanında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü ben sensiz iken ölüyüm ![]() ![]() ![]() Tek bir cümle düşmez dudaklarımdan baharlara ![]() ![]() ![]() Sal beni bensizliğime ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kırlangıç sürüsüne kat beni ![]() ![]() ![]() Kavimler göçünden uzun sürsün göçebeliğim ![]() ![]() ![]() Dualarımda suç üstü yakalanmış iken çocukluğum, Sal beni cam kenarları özlemlere ![]() ![]() ![]() Ve dudaklarındaki suskunluğunla öldürmeye devam et beni ![]() ![]() ![]() Devşir beni bensizlikle ![]() ![]() ![]() Ve durma sakın ![]() ![]() ![]() Ellerimle yeşerttiğim düşlere basmaya devam et ![]() ![]() ![]() ![]() Bakma gözlerimin içindeki gözlerine ![]() ![]() ![]() Yakma içimde söndürdüğüm bisiklet sevdası çocukluğumun buzdan renklerini ![]() ![]() ![]() Ve söyleme / Komşumuzun bahçesinden çaldığım erikleri ![]() ![]() ![]() Ve dillendirme sakın ![]() ![]() ![]() ![]() Ve saçlarını örmek için gökyüzünden çaldığım gökkuşağı için sakın beni ihbar etme gökyüzüne ![]() ![]() ![]() Ve sakın dönme arkana ![]() ![]() ![]() Bir daha bakarsan ıslak gözlerime, Bu yürek senin yüreğine iltica edecek sen istemesen de ![]() ![]() ![]() Sen hala” bendeki senin “ öldüğünün ispatını fırlatsan da yüzüme ![]() ![]() ![]() Yüreğimin en çocuksu yanında yaşıyorsun sen ![]() ![]() ![]() Adımın üzerini karalasan da, Düşlerimin en temiz yanında nefes alıyorsun sen ![]() ![]() ![]() Farkındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama yüreğimin iç cebinde bir resmin, Ellerimin arasında mor bir tespih ile Sen hala bana kanıyorsun… Kanadıkça cümlelerim, Yüreğimin en çöl yanına kök salıyorsun ![]() ![]() ![]() Ve bir düş içime kök saldıkça, Avuçlarımın semaya dönen yüzünde bir dua olup Bir Elif miktarı büyüyorsun bende… alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Söylesene Bana; Seni Sensiz Sevmekten Öte Ne Yaptım Sana...? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Söylesene Bana; Seni Sensiz Sevmekten Öte Ne Yaptım Sana...?Sen hala” bendeki senin “ öldüğünün ispatını fırlatsan da yüzüme ![]() ![]() ![]() Yüreğimin en çocuksu yanında yaşıyorsun sen ![]() ![]() ![]() Adımın üzerini karalasan da, Düşlerimin en temiz yanında nefes alıyorsun sen ![]() ![]() ![]() Farkındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama yüreğimin iç cebinde bir resmin, Ellerimin arasında mor bir tespih ile Sen hala bana kanıyorsun… Kanadıkça cümlelerim, Yüreğimin en çöl yanına kök salıyorsun ![]() ![]() ![]() Ve bir düş içime kök saldıkça, Avuçlarımın semaya dönen yüzünde bir dua olup Bir Elif miktarı büyüyorsun bende… buda yine çok güzel bir şiirdi paylaşan yüreğine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
|