Yitirdiğim Aşk Değil Aslında! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yitirdiğim Aşk Değil Aslında!Öfkemi gömdüm yüreğime ![]() ![]() Sevgimi gömdüm![]() ![]() Umudu, umutsuzluğu, çokluğu, tekliği![]() ![]() Mertliği, delikanlılığı, dönekliği![]() ![]() İnsanlığımı gömdüm yüreğime![]() ![]() İnsan kalamamaklığımı, bilgeliğimi, dostluğumu, ahmaklığımı![]() ![]() Seni gömdüm yüreğime ![]() ![]() Gülüşünü, kızışını![]() ![]() Başın önde utanıp sıkılışını![]() ![]() Dokunuşunu, ağlayışını![]() ![]() Saçlarının omuzuna dağılışını![]() ![]() Islaklığını dudaklarının, ve seni öperken titreyişini parmaklarının![]() ![]() Sen değilsin artık aklımdaki![]() ![]() Sararmış yaprağında ki taze hüzün; bir sonbaharın![]() ![]() Dünü gömdüm yüreğime, çocukluğumun en saf günlerini ![]() ![]() Yeşil uçurtmamı, mavi şortumu, bilyelerimi![]() ![]() Babamın güler yüzünü, teyzemin irmik helvasını ve tutuşturduğu odun sobasını, anamın yaptığı yemeği![]() ![]() Yarını gömdüm yüreğime ![]() ![]() Elini tutup ısıtacağım ihtiyarı![]() ![]() Şeker vereceğim çocukları, caddelerde ki onurlu dirençli bakışları, yenilmez çelik iradeleri, açlığın yüzüne gururla tükürenleri![]() ![]() Yalansızları, sahtesizleri, dürüstleri![]() ![]() İşçinin alın terini, yetimin sicak yatağını ve evinde ekmek pişiren köylü kadını![]() ![]() Beni sorgulama artık!!! Beni gömdüm yüreğime ![]() ![]() Sana meyledişimi, bırakıp bütün yolları, sana yönelişimi![]() ![]() Sana gelişimi, senden geçişimi![]() ![]() Bende ki SIZINI![]() ![]() Bende ki SÖZÜNÜ![]() ![]() Bende ki YÜZÜNÜ![]() ![]() Beni deli edişini, aklımı çelişini, günaha sokuşunu, günahkar gidişini![]() ![]() Bana kızma, bana küsme, beni asma artık ![]() ![]() Ölüler idam edilmez![]() ![]() Beni gömdüm yüreğime![]() ![]() Sensizliğimi, yalnızlığımı, sessizliğimi![]() ![]() Yokluğunu odamın içine, ama beynimde inadına çokluğunu![]() ![]() Bütün sancıları, yaşanmış bütün acıları, bütün gerçekleri, bütün yalanları, kavgaları![]() ![]() Denizin mavisini, bulutun beyazını, koskoca bir dünyada, dostlukların azını![]() ![]() Beni arama artık ![]() ![]() Duygularımı gömdüm yüreğime, sorgularımı gömdüm![]() ![]() Sevgilerimi, sevdiklerimi, düşmanımı, nefretlerimi, bütün yüzleri, bütün gizleri, bütün öz’leri![]() ![]() Bütün sokak, bütün cadde, bütün adresleri![]() ![]() Sigaramı, çayımı![]() ![]() Dağınık masamı, pencerem de güvercini, saksımda çiçeğimi![]() ![]() Yaşamın ağrısını, geciktiğim ölümü![]() ![]() Unuttum kızdığımı ![]() ![]() Unuttum güldüğümü![]() ![]() Bu yokluğun vardır elbet bir açıklaması![]() ![]() Yitirdiğim aşk değil aslında![]() ![]() Sevebilmek sevdası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR! |
|
|
|