![]() |
...Sana Kırgın Olmak... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ...Sana Kırgın Olmak...Sana kırgın olmak isterdim zaman zaman ![]() ![]() ![]() hakedecek kadar hukukum olmasını yani üstünde! "Unuttuğumu zannetme" diyemeyeceğin mesafelerde olmak isterdim sana ![]() ![]() ![]() Bilirim seversin beni; "Bilirim" sadece, çünkü öyle söylersin! ![]() ![]() Ama soluyamam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilirim, seversin beni; Odandaki lambanın açma anahtarına iliştirdiğin bir kartpostal gibi! ![]() ![]() ![]() Ben, güze bakan ağaçlar gibi, meyvelerimi dökmeye başlamışsam dibime ![]() Ve bende demeye başlamışsam ; "Bende unutmadım seni! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Halbuki kısır mevsimlere gebedir tüketilmiş her mevsim! Yıllar, kenarda bekler ; geceye doğru giden trenleri gözleyen çocuklar gibi ![]() ![]() ![]() Yollar dürmededir kendini! Ve hatıralar süprülmededir hafızalardan; "artık" paylaşılmayanlara yer açılsın diye ![]() ![]() ![]() Bilirim tabiki unutmadığını ![]() ![]() ![]() Unutmayışımdan bilirim ![]() sevmekteyimdir bende hala ![]() ![]() ![]() Hala ![]() ![]() ![]() Sana kırgın olmak isterdim aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|