Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, yarası

Aşk Yarası...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Yarası...

Aşk yarası

Unutulmaz [#27157]Bekledim, yine sessizce seni Bu akşam da yalnızım her zamanki gibi Odamda sessizliğin sesi vardı sanki Gözlerim seni arıyor, sesim, nefesim ismini fısıldıyor Neredesin? Can'ın Can'ı göz bebeklerimde yağmur çiseliyor Seni seviyorum ve sensiz geçen her an gözlerimdesin, unutamıyorum

Sen mi aldattın, yoksa ben mi kendimi avuttum Sensizliğin her gününde, senli anlara savruldum Sana yazdığım şiirleri okusan gelir misin geriye ve siler misin gözyaşlarımı ıslak ellerinle? Yine Can'ım Can der misim alnıma koyduğun buselerle Siler misin gözyaşlarımı sevgi cümlelerinle?

Tutar mısın yine elimden dolaşır mıyız yine sahilde, yanağıma buseler kondurur musun yeniden? Seni ne kadar sevdiğimi söylemeye, yağmur taneleri az gelir Can'ımın Can'ı Seni unutturmaya bu dünyadaki bütün güzellikler yetmez Can'ımın Can'ı

Havada kar kokusu var sanki yüreğimde yalnızlığın titrek ürkek sesi Dudaklarından alnıma konan tüy hafifliğinde bir kar tanesi Can'ımın Can'ı, ne olur düşlerimde eriyip bitmesen Üşüyen yüreğime bahar sıcaklığını damla damla işlesen Seni çok seviyorum Can'ımın Can'ı ne olur hep benimle kalsan, sarılsan, benimle bir uzak diyarlara savrulsan, içimde hiç tükenmesen

Seni ne kadar çok sevdiğimi söylemeye okyanuslar dar gelir Bu akşam yine yalnızım her zamanki gibi Sensizliğime kahroluyorum, resimlerine bakıp ağlıyorum Senden bana kalan tek sahip olduğum kalbimdeki yaran hala kanıyor Seni çok seviyorum, seni unutamadım

On beş yıldır sensizim! Ölümüne alışamadım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com