Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kirlenmemişlerdenim, korkma, ruhu

Korkma, Ben Henüz Ruhu O Kadar Kirlenmemişlerdenim

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Korkma, Ben Henüz Ruhu O Kadar Kirlenmemişlerdenim

Korkma Bir Daha Dönmeyeceğim!

Şimdi geçmişten gelen bir rüzgar esintisinden başka bir şey değil aşkın Zaten bitirdiklerime başlayamam ben Korkma, bir daha dönmeyeceğim

Severek gidebilmek de erdemdir bence, sevmekten vazgeçip gidenlere bakarsan Seni kötü anarak yürümemek için bütün çabam, elde bir sıcak dostluk tutma derdindeyim Günahını kimsenin ödeyemeyeceği bir ayrılığı tartışmak zaman kaybıdır
Korkma ben, aklından sildikten sonra yüreğine söz dinletebilenlerdenim

Keşfetmenin zevkiyle karışırdı yabancılık ama gel şimdi bak, başladığımız yere döndük, yabancılaştık Korkma, bir daha öğrenmeye gücü olmayanlardanım benAyrılık acısı dediğin, güneş doğana kadar sürer Bahsettiğim güneş gökyüzünde değil, yürekte olandır
Alışılır mutlaka yalnızlığa da, yeni sevdalara da, başka kolda uyumaya da, kimler nelere alışmadı ki? Bu gönül sancısı sonsuza dek süremeyecek ya! Sonra, hangi gece bitmemiş ki, ne kadar uzun sürsede! Korkma, ben karanlığa alışık olanlardanım

Rüyalar alemindeyken seyrederek ezberlediğin yüzü, ayrıldıktan sonra görmek istememeye ne denir? Korkma, ben her zaman gözlerine içine bakabileceğim

Hepimiz, biriktirdiğimiz yaralarla başlıyoruz yeni sevgilere, o yüzden önyargılıyız Güvenmek için kaybettiğimiz zaman, aslında mutlu olacağımız anılar yaratmaktan çalınıyor Aşık olmaktan korkuyoruz çünkü yara bantlarımız bitti kanayan yerlerimizi kapatacak İncinmemek için sakladığımız kalbimizi, hiç olmayacak yerlerde ortaya koyuyoruz Korkma, ben DEĞMEYECEK ADAMLARI önceden sezip, SEVMEYENLERDENİM

Şimdi, ayrılığın acısını dindirmeliyim içimde Sarhoş olmalıyım bir akşam vakti Sigaramın dumanından halka çıkarsa, senin düşündüğünü zannetmeliyim Burnumun direği, yüreğimin içi sızladığında, deniz kenarına inip biraz gözyaşı dökmeliyim Fotoğraflarına bakmalıyım uyumadan, birkaç kez öpmeliyim Rüyalar görmeliyim, ter içinde uyanıp, seni merak etmeliyim Olsun, ben aşkı acısıyla beraber sevenlerdenim Bunu da aslanlar gibi çekmeliyim Seni silik bir ANI'ya dönüştürmeliyim içimde, sonra belki adını bile unutup gitmeliyim

Ama yapamam korkma, ben henüz ruhu o kadar kirlenmemişlerdenim?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com