![]() |
Korkma, Ben Henüz Ruhu O Kadar Kirlenmemişlerdenim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkma, Ben Henüz Ruhu O Kadar KirlenmemişlerdenimKorkma Bir Daha Dönmeyeceğim! Şimdi geçmişten gelen bir rüzgar esintisinden başka bir şey değil aşkın ![]() ![]() ![]() Severek gidebilmek de erdemdir bence, sevmekten vazgeçip gidenlere bakarsan ![]() ![]() ![]() Korkma ben, aklından sildikten sonra yüreğine söz dinletebilenlerdenim ![]() Keşfetmenin zevkiyle karışırdı yabancılık ama gel şimdi bak, başladığımız yere döndük, yabancılaştık ![]() ![]() ![]() ![]() Alışılır mutlaka yalnızlığa da, yeni sevdalara da, başka kolda uyumaya da, kimler nelere alışmadı ki? Bu gönül sancısı sonsuza dek süremeyecek ya! Sonra, hangi gece bitmemiş ki, ne kadar uzun sürsede! Korkma, ben karanlığa alışık olanlardanım ![]() Rüyalar alemindeyken seyrederek ezberlediğin yüzü, ayrıldıktan sonra görmek istememeye ne denir? Korkma, ben her zaman gözlerine içine bakabileceğim ![]() Hepimiz, biriktirdiğimiz yaralarla başlıyoruz yeni sevgilere, o yüzden önyargılıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi, ayrılığın acısını dindirmeliyim içimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama yapamam korkma, ben henüz ruhu o kadar kirlenmemişlerdenim? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|