Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, kalmalı, layık, olanda

Aşk Layık Olanda Kalmalı

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Layık Olanda Kalmalı

Hiç umurunda olmadım biliyordum

Benim hayallerim senin unuttuklarındı Benim heveslendiklerim senin bıktıklarındı Hiç önemli olamadılar senin için Aynı benim gibi Bildim bunları hep Bilmemezlikten geldim

Bilmemezlikten gelmek daha kolaydı Daha acısızdı

Ne yaşadığımın değil ne yaşattığımın önemli olduğunu bilmedim onun için Beklediklerimin asla gelmeyeceğini bilmedim Senin için hiçbir zaman önemli biri olmayacağımı bilmedim Bilmemek daha kolaydı

Seni severken öğrenmemek daha az canımı yakardı

Öğrenmedim

Öğrenmeyecektim

Öğrettin

Meğer ne boş heveslere kapılmışım

Sen neymişsin ben kendimi ne sanmışım

Ben deli gibi seni severken, sana adarken yüreğimin her zerresini, aldığım her nefesi senin için alırken ve sen bunları görmezden gelirken bunları bilmek sonum olacaktı Sen beni görmezden gelirken ben bildiklerimi unutmaya çalıştım

Ben unuttukça sen hatırlattın

Sen hatırlattıkça bende azaldın

Gözlerim açık gider sana doğru söylemezsem

Ben seni artık hiç sevmiyorum

Sen beni aşka layık görmedin senin kadar

Ben artık aşkı senden çok seviyorum

Sana duyduğum sevginin hiç bitmeyeceğini zannediyordun belki Belki sen olmazsan yaşayamayacağımı sanıyordun Belki ben de öyle sanıyordum ama, geçti

Unuttum seni sevmeyi

Sana göre aşk laftan ibaret

Bana göre hayatın anlamı

Sen bu yolda böyle devam et

Aşk layık olanda kalmalı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com