![]() |
Aşk Layık Olanda Kalmalı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Layık Olanda KalmalıHiç umurunda olmadım biliyordum ![]() Benim hayallerim senin unuttuklarındı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilmemezlikten gelmek daha kolaydı ![]() ![]() Ne yaşadığımın değil ne yaşattığımın önemli olduğunu bilmedim onun için ![]() ![]() ![]() ![]() Seni severken öğrenmemek daha az canımı yakardı ![]() Öğrenmedim ![]() Öğrenmeyecektim ![]() Öğrettin ![]() Meğer ne boş heveslere kapılmışım Sen neymişsin ben kendimi ne sanmışım Ben deli gibi seni severken, sana adarken yüreğimin her zerresini, aldığım her nefesi senin için alırken ve sen bunları görmezden gelirken bunları bilmek sonum olacaktı ![]() ![]() Ben unuttukça sen hatırlattın ![]() Sen hatırlattıkça bende azaldın ![]() Gözlerim açık gider sana doğru söylemezsem Ben seni artık hiç sevmiyorum Sen beni aşka layık görmedin senin kadar Ben artık aşkı senden çok seviyorum Sana duyduğum sevginin hiç bitmeyeceğini zannediyordun belki ![]() ![]() ![]() Unuttum seni sevmeyi ![]() Sana göre aşk laftan ibaret Bana göre hayatın anlamı Sen bu yolda böyle devam et Aşk layık olanda kalmalı |
![]() |
![]() |
|