![]() |
'Gitme, Kal'dan Önce Sev Beni!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Gitme, Kal'dan Önce Sev Beni!..Keşke hiç çıkmasaydın karşıma, şimdi bensiz bir yerlerde nefes alacaksın ve bu canımı daha çok acıtacak ![]() ![]() ![]() Dedi genç adam, havaalanında, uçağa binmek üzereyken yetiştiği kadınına ![]() Arkasına bakmadan gitti kadın, bindi uçağına, adımları geri saya saya ![]() ![]() ![]() Bitti ![]() ![]() ![]() Bir ilişki daha ![]() ![]() ![]() Televizyon dizisinde de olsa nerede bir ayrılık yaşansa içim cız ediyor benim ![]() ![]() Kendim 'cesetlerim'den minare kuracağım o başka ![]() ![]() ![]() Şaşılacak bir şey yok gerçi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keşke başkalarının mutlu olmasını istediğimiz kadar, kendimize de geçse sözümüz ![]() ![]() Yapmayız, tanıdığımız tanımadığımız herkese pek şefkatli, bir kendi ilişkimize acımasızız biz ![]() Eski Türk filmlerini hatırlar mısınız? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cümlealem bilir aşklarını, bir onlar açılamaz birbirlerine ![]() ![]() ![]() ![]() Kızmaz mıydınız siz de onlara, köklemez miydiniz tırnaklarınızı? "Yapma be kızım! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Söylesene be adam sevdiğini! ![]() ![]() Dilin ucuna gelir, yine de söylenmez sevgi sözcükleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat da filmlerden farksız aslında ![]() ![]() ![]() Saklamıyor muyuz sevgi sözcüklerimizi: İçimizden gelene gem vurmuyor muyuz: "Şimdi olmaz, daha çok erken ![]() Söyleyeni de söylediğine pişman etmiyor muyuz: "Üç günde kim kimi sevdi oğlum, yeme beni! ![]() ![]() (Sevmenin günü olur mu sahi? ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgimizi saklamayı maharet sayıyoruz ne yazık ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Keşke o kadar açık etmeseydim, hemen söylemeseydim sevdiğimi ![]() ![]() Sevdiğini haykırmak insanı eksiltirmiş gibi ![]() ![]() ![]() "Seni seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağaç kovuklarına, okul sıralarına, günlüklere, buğulu camlara içimizden geldiği an yazmasını biliyoruz da, iş söylemeye gelince, iki dudağın arasında bitiverince, niye yutuveriyoruz dünyanın en güzel iki kelimesini? ![]() ![]() Sevgi sözcüklerinin açık edilmesinin ayıp sayıldığı evlerde; sevgiyi kalbe gömmenin erdem olarak sunulduğu filmlerle büyüyoruz da ondan mı bu cimriliğimiz, bilmem ki ![]() ![]() ![]() "Şimdi bensiz bir yerlerde nefes alacaksın ve bu canımı daha çok acıtacak" son çırpınışından daha kolay oysa ![]() "Gitme, kal"dan önce, "Seni Seviyorum" diyebildiğimizde birlikte nefes almayı da öğreniriz belki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|