![]() |
Hastayım... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hastayım...Başım ateşler içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Üşürsün ışığım, üzerini açma! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ![]() ![]() ![]() Şimdi yabancı bir hastanede dostlarımdan gelen çiçek buketlerinin arasında sensiz inliyorum ![]() ![]() ![]() Bana bakışlarından bir demet çiçek göndermez misin ? Bu ilaç kokulu odalarda daha ne kadar yatacağımı, bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapının her açılışında sen geliyormuşsun gibi içim titriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hemşireden okumak için bir kitap istemiştim (Maziyi unutmak lazım) isminde bir roman getirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Maziyi unutmak lazım) diyen hemşireye, bana bir hastane köşesinde en büyük hisleri duyuran, radyodaki şarkıyla, senin ve benim şarkımla cevap verdim: Mümkün mü unutmak? |
![]() |
![]() |
![]() |
Hastayım... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hastayım...Göze mi geldin , sen mi unuttun ? Bazen düşünür dalardın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sebebini sorardım sana : - Mutluyum! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat şimdi ? ![]() ![]() - "Göze mi geldin, sen mi unuttun?"* şarkısını niçin çalmıyorsun? ![]() ![]() ![]() *Göze mi geldin, sen mi unuttun gelmiyorsun âh Öyle karanlık gece ki ruhum, olmuyor sabah Yüksel ufuktan sineni göster bir gün göreyim Öyle karanlık gece ki ruhum, olmuyor sabah Beste: Osman Nihat Akın |
![]() |
![]() |
|