Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hastayım

Hastayım...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hastayım...

Başım ateşler içinde Bir zamanlar da hastaydım Bir zamanlar da başım ateşler içindeydi En ufak bir üzüntümle bile hemen ilgilenir, yanan şakaklarımı avuçlarınla serinletirdin!

- Üşürsün ışığım, üzerini açma! diye kaç defa başucumda bir anne şefkatiyle saçlarımı okşamış, hasta gönlüme, hayat ve heyecan dolu bakışlarından şifa sunmuştun

Şimdi

Şimdi yabancı bir hastanede dostlarımdan gelen çiçek buketlerinin arasında sensiz inliyorum

Bana bakışlarından bir demet çiçek göndermez misin ?

Bu ilaç kokulu odalarda daha ne kadar yatacağımı, bilmiyorum Fakat bana öyle geliyor ki, sen gelsen, sesini duysam, seni yanımda görsem, birdenbire hiçbirşeyim kalmıyacak İyileşeceğim

Kapının her açılışında sen geliyormuşsun gibi içim titriyor Heyecanlanıyorum Hasta göğsümde acı bir haz dolaşıyor FakatHeyhat!

Hemşireden okumak için bir kitap istemiştim (Maziyi unutmak lazım) isminde bir roman getirdi Romanlardan hoşlanmam bilirsin ama okuyacağım Öğle vakti radyoyu açmasını söyledim (Mümkün mü unutmak) şarkısı çalınıyordu

(Maziyi unutmak lazım) diyen hemşireye, bana bir hastane köşesinde en büyük hisleri duyuran, radyodaki şarkıyla, senin ve benim şarkımla cevap verdim:

Mümkün mü unutmak?

Alıntı Yaparak Cevapla

Hastayım...

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Hastayım...

Göze mi geldin , sen mi unuttun ?

Bazen düşünür dalardın Hattâ en mutlu anlarda bile

Sebebini sorardım sana :

- Mutluyum! Fakat gideceğin günün acısı şimdiden bu saadetimi siliyor içimden! derdin

Fakat şimdi ? Şimdi beni aylarca görmediğin halde :

- "Göze mi geldin, sen mi unuttun?"* şarkısını niçin çalmıyorsun?

*Göze mi geldin, sen mi unuttun

gelmiyorsun âh

Öyle karanlık gece ki ruhum, olmuyor sabah

Yüksel ufuktan sineni göster bir gün göreyim

Öyle karanlık gece ki ruhum, olmuyor sabah

Beste: Osman Nihat Akın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com