Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, gitmelere, yakışırdın

En Çok Gitmelere Yakışırdın Sen

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

En Çok Gitmelere Yakışırdın Sen

En çok gitmelere yakışırdın sen…

Bu yüzden git

Geri gelme bu kez

Onun için giderken belki demeden git çare bırakma ardından hep gitmek istediğin yerlere git artık…

Sana yakışır olsun adına gitmek dediğin terk edişin

Yersiz sebepsiz git

Ansızın git ki geri dönmeni beklemeyeyim,akşamları yokluğun başıma çullansın geceleri bir damla uyuyamayım…

Habersiz git ki kendi yaşamıma alışamamışken başka hayatlarda yaşam arayayım oysa hiçbir hayat senin kokunu vermeyecekken…

Öyle bir git ki damarımdan vur yokluğunu ölüm demekken yokluğun ölüm kanıma karışsın sen giderken,sen git ben öleyim…

Öyle bir git ki yokluğunun çığlıkları yalnızlığımı sustursun, yalnızlığımı unutayım

bir hiç olayım boşluğunda,kaybedeyim kendimi yokluğunda, ruhum can çekişsin sokaklarda kendini aranırken ve can versin kuytu bir köşede ne seni ne kendini bulamamışken…

Öyle bir git ki canım benden,ağır gelsin bu can bu bedene

sana ansızın gidişler yakışır zaten

başka bir bedene bulaştırmayacağım yokluğunu, yokluğun gözlerimden akıp yanaklarımda son bulurken sen olacak sen git ben, sen olayım…

sana ansızın gidişler yakışır zaten hoşça kal bile deme istersen

öyle git işte,öylece…

adın yüreğimde ben hep seni bekledim

sevgin hep kalbimde sensizliklerle besledim

sustum ben hep kendimi bitirdim

sana gidişler biriktirdim gel al hepsini

teker teker git her defasında öldür beni…

git başkaları sarsın yaralarını

git başkalarında dindir acılarını git yeni kalpler bul kendine kıracağın

geri gelme beni burada bulamayacaksın

geri geldiğinde, bu enkazı kaldırmış olacaklar en derin sensizliğe…

git artık bekleme…

__ALINTI__

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com