![]() |
Geçmiş.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geçmiş..Hala seni kıskanıyorum ![]() ![]() hala kıskanıyorum ve bu his beni delirtmek üzere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hani beni öldürdüğün gece varya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk Bitti ![]() ![]() Aşk Hiç biter mi ![]() ![]() ![]() ![]() geçmişte kaybolup öyle gidermi ![]() ![]() Kalır bi agaç kabuğunda bi takvim kenarında bi çiçekte bi defter arasında ![]() ![]() Aşk bitmiyomuş kapanmıan bi yaraymış ![]() ![]() ![]() ![]() Bitmek istemiyorum tükenmeye sabrım yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o küçük kız kendini geri istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Geçmiş.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Geçmiş..Sonu mutsuz biten aşklarda yaşanan gel-git'ler hüzünlü bir dille anlatılmış ![]() Etkilendim ![]() Teşekürler yesmm* ![]() Ama aklıma takılan sorular var ![]() ![]() ![]() "Evet zamanı geldiğinde evlenicem başkasıyla ![]() ![]() ![]() Bu cümleden, "sadece evlenilecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Hayatımdaki adam beni benden çok seviyor" Seven, yani emek veren adamın yerinin "terkeden adam"dan sonra gelmesi haksızlık değil mi? |
![]() |
![]() |
|