Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istiyorum, seninle, yaşlanmak

Seninle Yaşlanmak İstiyorum..

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seninle Yaşlanmak İstiyorum..

Hayal ediyorum Seninle Yaşlanmayı Hayal Ediyorum

Hani İmrenerek Baktıgımız O Elleri Ellerine Sımsıkı Bağlanmış Yaşlı Çiftleri Heh İşte Gerçek Sevgi Bu Hayalimizdeki Bu dediğimiz İşte Onu Hayal ediyorum Senin Üzerin de Deniyorum Birbirimize Çok Yakışıyoruz

Senin Yanında İhtiyarlamak İstiyorum Aşkın İmamı Ben Olarak Sabah Namazlarını Birlikte eda etmeyi hayal ediyorum seninle

Biricik Rabbimizin Bizlere Sundugu Cennet hediye Paketinde Cennetin Sokaklarında Mahallelerin de Senle dolaştıgımı Dudaklarımda rabbimizin esmasını zikrederken hayal ediyorum İkimizi

Seni seviyorum ama gelecek nesillere Masal Olmasın Gel Aşkım Anonim Kalmasın Sahipsiz Kalmasın Mevla Kulluğuna Yazdı Ya Bizi Sende Beni Kalbine Yaz Tüptükenmez Bir Kalemle İz Bıraka Bıraka Yaz Yağmurlu Tipili Karlı Havalarda Silinip Gitmesin

Çok Konuşur Derler Sen Beni Kabul et Hep Konuş Ben Dinleyeyim Seni Sıkılmam İnanki Kumandada Senin Olsun Ben Yüksek Kalitede seni izleyeyim Kalp Kanallarında Seyir edeyim seni

Bu satırları Yazdıgım da Şu anda Mışıl Mışıl Uyuyorsun Hiç endişelenmiyorum biliyormusun Çünki Biricik rabbime emanet ettim seni telaşlanmıyorum Bu Yüzden

Üç Nokta Devam edıyor Cümlelerim Ama Kalemim Sana Kırılmış Secdeye değmiş Alnının Alın yazısı olmak istiyorum Seni seviyorum cümlesinin sende anlam bulmasını istiyorum Kıyafet degilde Seni seviyorumun sana yakısmasını istiyorum Biliyormusun en çok ta sana yakısırdı !

Muhteşem Olurduk İkimiz Çok seviyorum galiba ikimizi artık çift görüyorum

Gözlükmü Kullanayım ? Ama Zaten Önümde Sevda ülkesinin tahtının boş oldugunu görüyorum Oraya sen otursan Olmaz mı ?

Hadi Gel bekletme Beni

Ağlıyorum Bak Ha Oyunbozancılık Yapma

Aha Göklerden Bir Nida

Erkek adam ağLamaz

Aşık adam ağLaar !

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com