Sen De O Adamlardan Birisin! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sen De O Adamlardan Birisin!Sen de O Adamlardan Birisin! ![]() Sen de o adamlardan birisin aslında Sen de yüreğindekileri alkolle ortaya koyanlardansın Biliyor musun hep merak ederim, hangisi doğrudur? Sarhoş olmadan önceki tavırlar mı, içtikten sonraki sözler mi?“Sarhoştum hatırlamıyorum” cümlesinin ardına sığınanlar; kendi gerçeklerinden mi kaçarlar, yoksa sahtelikten mi? Eros dediğin, rakı kadehini mi bekler vurmak için? Mezeli çilingir sofralarında yan sandalyede mi oturur aşk? İnsan ne zaman kendine uzaktır; sarhoşken mi, ayıkken mi? Bilinçaltı, üstünden bu kadar kolay saklanabilir mi? Ben ne adamlar gördüm o rakı sofralarında! İkinci dubleden sonra Boğaz Köprüsü'nü de sattılar, evlenme de teklif ettiler, terk etme diye gözyaşı da döktüler, üstüne ev de yaptılar, sonunda sızıp bir yatakta uyuyakaldılar ![]() Sen de o adamlardan birisin aslında Aşktan korkanlardan! Bir kere yıkıldığı için, bir daha ayağa kalkamayanlardan![]() Oysa acıyla büyür yürek dediğin Acıyla yoğrulur adam, acı çekmeyen kadın kadınlığını bilmez İki kurşun yememişse tam yüreğinin ortasına insan, düşkünü de, mutsuzu da anlayamaz![]() Delik deşik olmuş yediği darbelerden yüreğim, ruhum, bedenim Ona rağmen, korkup kaçmak niyetinde değilim Her acıda biraz daha büyür, daha fazla güçlenirim![]() Ben de bu hayatın acemisiyim Kaç kere kıyıya vurdum, saymadım ama bir gayret yine suya dönerim Belki örnek teşkil etmemek lazım, ne de olsa ben biraz deliyim![]() Şimdi durduğum yere bakarsan, ben de beni yıkanların eseriyim Senden tek farkım var; yürekliyim! Bin defa daha düşeceğim belki, bin defa daha heba olacağım aşk için ama yine sevmeyi deneyeceğim Korkarım, sen de o adamlardan birisin Şimdi bütün sorun şu: Beni öldürmeyi becerebilecek misin?Candan Ünal |
|
|
|