Sadece &Quot;Sen&Quot; Gerisi Vesaire... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadece &Quot;Sen&Quot; Gerisi Vesaire...Bugün günlerden SEN ![]() Uyanır uyanmaz derin bir SEN çektim içime kendime geldim![]() Saat SEN'i onbeş geçiyor![]() Gülümsedim![]() Yüzümü yıkamak için lavaboya gittim ![]() aynaya baktığımda gördüğüm SEN,musluğu açtım SEN akıyordun![]() ![]() yüzümü yıkadım![]() SEN kadar yumuşak havlumla sildim yüzümü![]() Usul usul salona geçtim radyonun SEN düğmesine dokundum![]() SEN söylüyordu türküler![]() Gülümsedim![]() Türküyü dinlerken mutfağa yürüdüm ![]() demliği ateşe bıraktığım anda kapı zili SEN diye çalmaya başladı![]() Kapıyı açtığımda,kapıcının kapıya bir gazete,bir tane ekmek bıraktığını gördüm![]() Kapıyı kapadıktan sonra girdim içeri![]() Gazeteyi masaya bıraktım![]() ekmek taze taze SEN kokuyordu![]() Gülümsedim![]() Her zaman ki gibi iki kişilik hazırladım kahvaltı servisini ![]() kendim ve SEN için![]() oturduk beraber kahvaltıya![]() Bir yudum çay içtim bardağımdan tadı biraz buruk geldi,biraz daha SEN koydum bardağa,karıştırdım![]() Şimdi çayımın tadı aynı SEN gibi![]() Gülümsedim![]() Gazeteyi aldım elime ilk sayfasında yine SEN ![]() Kahvaltı masasını beraber topladıktan sonra,pencereye doğru yürüdüm,perdeyi araladım![]() Gökyüzünden şakır şakır SEN yağıyordun ![]() Gülümsedim![]() Dışarıda havanın soğuk olduğunu tahmin ettiğim için üşümemek için SEN giyindim üzerime ![]() ısındım![]() Gülümsedim![]() Sokak kapısını araladım ![]() satıcılar var güçleriyle SEN,SEN diye bağırıyordu![]() Gülümsedim![]() Yürüdüğüm caddenin mağazalarının vitrinlerinde SEN varsın ![]() Gelip geçen tüm insanların yüzlerinde SEN ![]() Biliyormusun otomobillerin kornaları bile SEN çalıyor![]() Gülümsedim![]() Köşe başına doğru yürüdüm ![]() Her zaman ki gibi orda duran çiçekçi kadın;sepetinden bir SEN çıkarıp uzattı![]() aldım kokladım SEN gibi kokuyordu![]() Gülümsedim![]() Önünden geçtiğim sinema salonun afişlerinde SEN vardın ![]() uzun uzun bakındım![]() Gülümsedim Yürümeye devam ediyorum ![]() karşıdan mahallemizin çocukları geliyor![]() durdurdum onları![]() şakalaştık biraz,kahkalarında sıcacık SEN vardın![]() Gülümsedim![]() Bazen tanıdıklar soruyorlar ![]() Neden hep gülümsüyorsun diye![]() Gülümsüyorum![]() Bilmiyorlar ![]() Bilseler sormazlardı![]() Gördüğüm her şeyde SEN,duyduğum her ses SEN![]() kokladığım tüm herşeyde SEN varsın![]() SEN'in olduğun yerde gülümsememek olurmu![]() SEN'le dolu yeni bir güne doğru yürüyorum ![]() Dedim ya;herşeyde SEN varsın ![]() Sadece SEN![]() birazda BEN![]() ![]() |
|
|
|