Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerisi, sadece, vesaire

Sadece &Quot;Sen&Quot; Gerisi Vesaire...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sadece &Quot;Sen&Quot; Gerisi Vesaire...

Bugün günlerden SENUyanır uyanmaz derin bir SEN çektim içime kendime geldimSaat SEN'i onbeş geçiyorGülümsedim

Yüzümü yıkamak için lavaboya gittimaynaya baktığımda gördüğüm SEN,musluğu açtım SEN akıyordunyüzümü yıkadımSEN kadar yumuşak havlumla sildim yüzümüUsul usul salona geçtim radyonun SEN düğmesine dokundumSEN söylüyordu türkülerGülümsedim

Türküyü dinlerken mutfağa yürüdümdemliği ateşe bıraktığım anda kapı zili SEN diye çalmaya başladıKapıyı açtığımda,kapıcının kapıya bir gazete,bir tane ekmek bıraktığını gördümKapıyı kapadıktan sonra girdim içeriGazeteyi masaya bıraktımekmek taze taze SEN kokuyorduGülümsedim

Her zaman ki gibi iki kişilik hazırladım kahvaltı servisinikendim ve SEN içinoturduk beraber kahvaltıyaBir yudum çay içtim bardağımdan tadı biraz buruk geldi,biraz daha SEN koydum bardağa,karıştırdımŞimdi çayımın tadı aynı SEN gibiGülümsedim

Gazeteyi aldım elime ilk sayfasında yine SENKahvaltı masasını beraber topladıktan sonra,pencereye doğru yürüdüm,perdeyi araladım

Gökyüzünden şakır şakır SEN yağıyordunGülümsedim

Dışarıda havanın soğuk olduğunu tahmin ettiğim için üşümemek için SEN giyindim üzerimeısındımGülümsedim

Sokak kapısını araladımsatıcılar var güçleriyle SEN,SEN diye bağırıyorduGülümsedim

Yürüdüğüm caddenin mağazalarının vitrinlerinde SEN varsın

Gelip geçen tüm insanların yüzlerinde SENBiliyormusun otomobillerin kornaları bile SEN çalıyorGülümsedim

Köşe başına doğru yürüdümHer zaman ki gibi orda duran çiçekçi kadın;sepetinden bir SEN çıkarıp uzattıaldım kokladım SEN gibi kokuyorduGülümsedim

Önünden geçtiğim sinema salonun afişlerinde SEN vardınuzun uzun bakındımGülümsedim

Yürümeye devam ediyorumkarşıdan mahallemizin çocukları geliyordurdurdum onlarışakalaştık biraz,kahkalarında sıcacık SEN vardınGülümsedim

Bazen tanıdıklar soruyorlarNeden hep gülümsüyorsun diyeGülümsüyorum

BilmiyorlarBilseler sormazlardıGördüğüm her şeyde SEN,duyduğum her ses SENkokladığım tüm herşeyde SEN varsınSEN'in olduğun yerde gülümsememek olurmu

SEN'le dolu yeni bir güne doğru yürüyorum

Dedim ya;herşeyde SEN varsınSadece SENbirazda BEN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com